آریا نوشت:رئیس دانشکده علوم سیاسی آلابامی جنوبی در خصوص پیروزی دموکراتها و خانم هیلاری کلینتون در انتخابات 2016 گفت: البته دموکراتها شانس پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری 2016 را دارند، اما نباید شانس پیروزی ترامپ و جمهوریخواهان را دست کم گرفت.

نادر انتصار گفت: ترامپ به خوبی نشان داده است که با هوچی بازی می شود طرفداران زیادی را در انتخابات آمریکا جلب کرد و در انتخابات 2016 کمتر کسی است که بتواند در هوچی بازی و عوام فریبی با ترامپ رقابت کند.

این تحلیلگر سیاسی در پاسخ سوال دیگر آریا مبنی بر اینکه در صورت راهیابی ترامپ به کاخ سفید، مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری 96 به کدام گرایش و نامزد انتخاباتی رای خواهند داد؟، گفت: اگر ترامپ رئیس جمهور آمریکا شود و مواضع جنگ طلبانه خود علیه ایران را ادامه دهد، برای سیاست خارجی دولت آقای روحانی مشکلات زیادی ایجاد خواهد شد اما من تردید دارم که سیاست های ترامپ به خودی خود کمکی به روی کار آمدن دوباره اصولگرایانی مانند سعید جلیلی و محمود احمدی نژاد کند. سیاست های ترامپ بیشتربه آبرو ریزی آمریکا در سطح بین المللی منجر خواهد شد.

1729

 

کد خبر 534735

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
    7 3
    به عشق هرچی مرده/ «کلینتون» بر می گرده
  • بی نام IR ۰۳:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
    6 20
    سال 96 خواهيم ديد جناب ناصر خان
  • بی نام A1 ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
    7 2
    ههههههههههه به همین خیال باش.

آخرین اخبار