ایرنا نوشت:
به گزارش یونایتدپرس، محققان امریکایی دانشگاه بوفالو در نیویورک اعلام کردند: میزان بالای آنتی اکسیدان در عصاره پرتقال طبیعی، به برخی آثار منفی ناشی از مصرف فست فود یا غذای آماده و حتی هر گونه غذای پرچرب، غلبه می کند.
دکتر "حسام غنیم" از گروه محققان این دانشگاه می گوید: در واقع می توان به برطرف شدن آثار منفی ناشی از مصرف فست فود در صبحانه به دنبال مصرف آب طبیعی پرتقال امیدوار بود.
با تغییر سبک زندگی به سمت کار در خارج از منزل و بسیاری از عوامل متغیر اجتماعی و اقتصادی امروزه دربسیاری از جوامع به اشتباه از فست فودها بیشتر استفاده می کنند که مضرات بسیاری برای سلامتی افراد به همراه دارد. ذات اصلی فست فودها فرآوری این ماده غذایی با چربی نسبتا زیاد است که به گفته کارشناسان همه چربی ها بویژه گوشت های فرآوری شده می تواند به جهش ها و موتاسیون های ژنتیکی منجر شوند.
نیترات سدیم مهمترین ماده در نگهداری کالباس و سوسیس است. این ماده با ایجاد ترکیباتی چون نیتروزآمین عامل انواع سرطان های گوارش بویژه معده هستند.
نظر شما