به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه عراق در این نامه ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سید مصطفی بدرالدین معروف به« ذوالفقار» آورده است: عزیزم ابوهادی، بزرگی مصیبت وعمق جراحت ناشی از شهادت سید بدرالدین را درک می کنم اما نسبت به ایمان ، قدرت اراده و صبر شما هم باور و یقینی عمیق دارم. « هادی نصرالله» فرزند سید حسن نصرالله از شهدای مقاومت اسلامی لبنان است.
الجعفری در این نامه تاکید کرده است: جایگاه معنوی و الهی شهید بدرالدین، سعادتی که خداوند به او عطا کرده و وفاداری به عهدش ، برای برادران او بشارت دهنده است و همه نگرانی ها را بر طرف می کند و براستی چه چیزی می تواند جای سعادتی را که خداوند عطا می کند، بگیرد.
وزیر خارجه عراق خطاب به سید حسن نصرالله تصریح کرده است: عزیزترین برادران تو که بهترین خلق خداوند هستند، بر صبر وایمان شما حتی هنگامی که جگرگوشه های خود را از دست می دهید، شهادت می دهند.
وی نوشته است: خداوند متعال بهترین و باارزش ترین ها یعنی فرزندان برومند و رضوان خود را به شما عطا کرده است و به همین خاطر وجود این فرزندان نیک را به شما و وجود یک پدر و مربی همچون شما را به آنان تبریک و تهنیت می گویم.
الجعفری تاکید کرده است:ذوالفقار نخستین شهید و آخرین شهید کاروان شهیدان نیست، شهیدان یکی بعداز دیگر می آیند اما سئوال این است که کدام پدر و مادری این شهیدان را تقدیم می کنند، کدام عقیده ، اندیشه ، اسلوب و تربیت این شهیدان را پرورش می دهد؟ شهید در فرزندان و برادرانش چه تاثیری می گذارد؟ و کدام اندیشه و فرهنگ شخصیت شهیدان را شکل می دهد که شایسته و سزاوار رسیدن به این جایگاه و مقام عظیم ( ومن یطع الله والرسول فأولئک مع الذین أنعم الله علیهم من النبیین والصدیقین والشهداء والصالحین وحسن أولئک رفیقا) می شوند.
در نامه وزیر خارجه عراق آمده است: هرگاه یک انسان به شهادت می رسد، زندگی دیگران بعداز او به حرکت در می آید، شاید یک شخص از میان ما می رود اما یک امت حاضر و خود هم جاودان می شود، برای هر چیز یک محافظی است و حافظ اندیشه شهادت هم عشق به خط شهادت حسینی است.
وی تصریح کرده است: شهید بدرالدین صادق بود و بر عهد خود در طلب شهادت و یا پیروزی وفا کرد زیرا ( ومن یقاتل فی سبیل الله فیقتل أو یغلب فسوف نؤتیه أجراً عظیما ).
الجعفری در خاتمه نامه خود آورده است: از خداوند متعال می خواهیم که شهید بدرالدین را با پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت (ع) محشور کند ، به شما صبر و پیروزی بر دشمنان صهیونیستی و منافق، به شهیدان اجر و به خانوده شهیدان ثبات و پایداری عطا کند.
ذوالفقارحزب الله پنجشنبه شب گذشته در یک انفجار بزرگ در یک مقر حزب الله نزدیک فرودگاه بین المللی دمشق به شهادت رسید و حزب الله با صدور بیانیه ای علت این انفجار را حمله توپخانه ای گروه های تروریستی مسلح موجود در منطقه اعلام کرد.
5252
نظر شما