آخرین جلسه کاری مجلس نهم، دقایقی پیش با حضور 201 نماینده که گویای غیبت بیش از 80 تن از نمایندگان است، آغاز شد.

به گزارش خبرآنلاين، چند طرح و لايحه اعاده شده از سوي شوراي نگهبان آخرين دستورکارهاي مجلس نهم است. البته امروز گزارش عملکرد نظارتي اين مجلس از سوي معاون نظارتي مجلس و همچنين گزارش تفريغ بودجه سال 93 نيز قرائت خواهد شد.

پايان بخش جلسه امروز سخنراني اختتاميه علي لاريجاني رئيس مجلس و عکس يادگاري نمايندگان در صحن علني است.

گفتني است آخرین جلسه فراکسیون رهروان ولايت نيز صبح امروز با حضور علي لاريجاني و بیش از ١٤٠ نفر از نمایندگان برگزار شد. بهروز نعمتی عضو هيات رئيسه اين فراکسيون به ايسنا گفت که در این نشست لاریجانی از تلاش‌های همه قدردانی کرد و گفت در مقاطعی که تصمیم‌گیری‌ها تیمی بوده فراکسیون خوب عمل کرده و این امر را قابل تقدیر دانست.

وی با اشاره به تاکید رییس مجلس بر «نقش برجسته فراکسیون رهروان ولایت در دوره نهم» گفت: بیش از ٦٠ نفر از اعضای این فراکسیون به مجلس دهم راه پیدا کرده‌اند.

2727

 

 

 

کد خبر 539427

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین