به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، فیلمهای مستند کوتاه «از کنار هم می گذریم»، «داستان یک نقاش ساده» و «دایی حسین» ساخته ابراهیم نعمتیان به جشنواره بین المللی فیلم کوتاه Ozark shorts ٢٠١٦ آمریکا راه یافت.
علاوه بر نعمتیان که نویسندگی، تهیه کنندگی و کارگردانی این فیلم ها را برعهده داشت؛ مدیریت تصویربرداری «از کنار هم می گذریم» برعهده امیر نوربخش بوده است.
سبک تولید سه فیلم یادشده، رئال اجتماعی است که قرار است در شهرهای مختلف ایالت میسوری آمریکا اکران شود.
ابراهیم نعمتیان نویسنده و کارگردان گیلانی، فعالیت هنری خویش در زمینه فیلمسازی را از سال ٧٠ آغاز کرد و آثار وی سابقه پذیرفته شدن در جشنواره کن را داراست. همچنین فیلم داستانی «از کنار هم می گذریم» و مستند «دایی حسین» در سال ٢٠١٥ منتخب جشنواره فیلم کودکان بنگلادش شده بود.
این گزارش می افزاید: فیلم مستند کوتاه «سگ» ساخته فریدون قدیمی، دیگر فیلمساز گیلانی نیز به جشنواره بین المللی فیلم کوتاه Ozark shorts ٢٠١٦ آمریکا راه یافت.
این فیلم با موضوع طرح جمع آوری سگ های ولگرد در گیلان تهیه و تولید شده است و مدت زمان آن نیز ١٨ دقیقه است.
فریدون قدیمی نویسندگی، تهیه کنندگی و کارگردانی این فیلم و امیر نوربخش مدیریت تصویر برداری آن را برعهده داشتند.
بنا بر این گزارش؛ جشنواره بین المللی فیلم کوتاهOzark shorts که هر ماه در یکی از ایالات آمریکا برگزار می شود، فیلمهای داستانی، انیمیشن و مستند زیر ٣٠ دقیقه از اقصی نقاط جهان را در شهرهای مختلف به نمایش می گذارد. منتخبان اوزارک در پایان هر سال معرفی و تجلیل می شوند.
نظر شما