به گزارش خبرآنلاین، گوشی هوشمند از نوع گلکسی طبق تصویری که مشاهده میکنید مجهز به حسگر اثرانگشت یا iris است و برای شارژ شدن باید گوشی تا گردد که این امر باعث میشود تا نمایشگر دیده نشود. (ظاهراً خمیدگی این گوشی مشابه ال جی جی فلکس است)
از سوی دیگر اپل درحالتوسعه محصولات انعطافپذیر خود با استفاده ازنمایشگر موسوم به silver nanowire است. «نانو وایر»، نمایشگر انعطافپذیر اپل است که قادر به زنده ماندن بعد از افتادن یا سقوط است.
این موضوع این هفته از طریق تأمین کننده محصولات اپل به نام TPK عنوان شد. گفتنی است آنچه اپل تحت عنوان فناوری تاچ سه بعدی در دنیا عرضه کرده، مربوط به این کمپانی است.
البته سال گذشته درباره نمایشگرهای نانووایر برای آی پد پرو گفته شد اما به واقعیت نپیوست ولی امروز همزمان با دهمسن سالگرد آیفون این موضوع تأیید شده که سال آینده این نوع نمایشگر به بازار میآید.
5656

سامسونگ نوامبر 2015 ثبت اختراع گوشی هوشمند تاشوی خود را برای سازمان ثبت اختراعات آمریکا ارسال کرد که ظاهراً مورد موافقت رسمی قرارگرفته است.
کد خبر 541853
نظر شما