یک پایگاه خبری و امنیتی در غزه از شیوه جدید شاباک برای دستیابی به اطلاعات درباره نیروهای مقاومت فسطین پرده برداشت.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "فلسطین الیوم "، نیروهای سرویس امنیتی شاباک [سازمان اطلاعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی] در اقدامی جدید برای دستیابی به اطلاعات جدید درباره مقاومت با پیش شماره‌های بین‌المللی و یا شماره‌های ناشناس با شهروندان فلسطینی تماس می‌گیرند و اطلاعات جدید را از این راه از بسیاری از این فلسطینی‌ها دریافت می‌کنند.


بر اساس این گزارش، برخی از نیروهای شاباک که مامور این کار هستند در تماس با شهروندان فلسطینی ادعا می‌کنند که از سوی مراکز پژوهشی بین‌المللی و یا فلسطینی در خارج تماس گرفته‌اند و قصد دارند درباره قضایای حساس امنیتی برای فلسطینی‌های داخل کشور نظرسنجی کنند.


بر اساس گزارشی که در پایگاه خبری امنیتی "المجد " در نوار غزه درج شده است: صهیونیستها سوالات متعددی درباره موشکها و نیروهای مقاومت از شهروندان فلسطینی می‌کنند و با زیرکی و برنامه‌ریزی دقیق اطلاعات لازم را از خود فلسطینی‌ها می‌گیرند. آنها با سوالاتی از این قبیل که «اگر تعدادی از نیروهای مقاومت در نزدیکی منزل آنها زندگی کنند چه کار خواهند کرد؟» از مواضع خود شهروندانی که با آنها تماس گرفته‌اند نیز آگاه و در صورت لزوم علیه آنها استفاده می‌کنند و آنها را به دام می‌اندازند.


در همین راستا محافل امنیتی فلسطین در غزه به شهروندان خود در این رابطه هشدار داده‌ و اعلام کرده‌اند که از پاسخ به تلفن‌های مشکوک خودداری کنند.
بر اساس این گزارش، تعدادی از کارمندان شاباک حتی با نیروهای مقاومت تماس می‌گیرند و وانمود می‌کنند که از مراکز تحقیقاتی تماس گرفته‌اند و درباره آنها همه چیز را می‌دانند تا این نیروها را در شرایطی قرار دهند که اطلاعات لازم را در اختیار این افراد مشکوک و ناشناس قرار دهند.


سرویس امنیتی شاباک در این اقدام جدید از همکاری یگان 504 صهیونیستی که در مرزهای مجاور فلسطین فعالیت می‌کند نیز استفاده می‌کند تا ماموریت خود را در نقاط مرزی نیز انجام دهد.

کد خبر 54397

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار