آقای لیبرو به تماشای «ابد و یک روز» نشست/ آشتی فرهاد ظریف بعد از 7 سال با سینما

مهر نوشت: فرهاد ظریف لیبروی تیم ملی والیبال ایران که چند ماهی است بیشتر برای تماشای فیلم در سینما وقت می‌گذارد با حضور در پردیس کورش به تماشای «ابد و یک روز» نشست.

فرهاد ظریف بازیکن تیم ملی والیبال کشور درباره حضور خود در پردیس سینمایی کورش گفت:«من حول و حوش ۷ سال بود که به سینما نمی رفتم اما چند ماهی است که به سینما می روم.»

لیبروی تیم ملی والیبال ایران ادامه داد: فیلم «کوچه بی‌نام» به کارگردانی هاتف علیمردانی از جمله فیلم هایی است که به تازگی در پردیس کورش تماشا کردم که فیلم خوبی بود.

وی درباره پیروزی تیم والیبال کشورمان برای حضور در المپیک ۲۰۱۶ و انگیزه این تیم ‌توضیح داد: از روز شنبه ۲۲ خرداد ماه تمرین‌های تیم ملی والیبال از سر گرفته شد. همیشه مردم منتظر خبرهای خوب از والیبال هستند و توقع زیادی دارند که تا الان، خدا را شکر توانسته ایم به این توقع ها پاسخ دهیم.

ظریف در پایان گفت: مسابقات لیگ جهانی والیبال ۲۰۱۶ خیلی آسان نیست و  ما دائم در سفر هستیم. اختلاف ساعت و سفرهای طولانی خستگی پیش می‌آورد به نظرم وقتی برگردیم ایران بازی‌های این‌جا به دلیل تماشاگران انگیزه بیشتری به تیم دهد. ولی بازی‌های سختی پیش رو داریم و باید ۶ بازی را در ۲ کشور انجام دهیم که امیدوارم بهترین اتفاق‌ها را رقم بزنیم.

 

5858

 

 

کد خبر 545394

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مرتضی A1 ۰۶:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    2 0
    وااااااااای چه اتفاق مهمییییی برای سینمای کشور افتاد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین