ایرنا نوشت: مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: زولبیا و بامیه از لحاظ ضرر برای سلامتی، بدترین نوع شیرینی به شمار می آیند به گونه ای که حتی شیرینی خامه ای، یک درجه از این شیرینی ها بهتر است.

احمدرضا درستی افزود: برای خوشمزه شدن زولبیا و بامیه، مقدار زیادی روغن و شکر به آن اضافه می کنند؛ نشاسته در روغن، سرخ و سپس در شکر غلیظ گذاشته می شود.
وی خاطرنشان کرد: این شیرینی ها، بدون انرژی تغذیه ای هستند و اصطلاحا انرژی پوک دارند؛ همچنین چاقی و سیری کاذب ایجاد می کنند؛ به همین علت است که سر سفره افطار باید از مصرف غذاهای خیلی چرب یا خیلی شیرین مانند زولبیا و بامیه پرهیز کرد.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: روزه دار با مصرف زولبیا و بامیه در زمان افطار، اشتهایش به اصطلاح کور می شود و دیگر مواد غذایی لازم را نمی خورد؛ این در حالی است که روزه دار می تواند به جای استفاده از این شیرینی ها، خوراکی های سالمی همچون شیر و سبزی را مصرف کند.
به گزارش ایرنا، زولبیا و بامیه در زمان کوتاهی میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن می‌کند بطوریکه جذب قند زولبیا و بامیه به علت داشتن چربی زیاد، 2 تا سه ساعت طول می‌کشد.
این شیرینی ها را نباید از دستفروش ها خرید و همچنین باید عطر، طعم مناسب و رنگ مناسبی داشته باشند؛ضمن اینکه آثار ذرات سوخته شده روی آنها نباشد.

 

 

۴۲۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 545459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    60 4
    شیرینی نیست نوعی آب قند حساب میشه
  • حميدرضا IR ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    60 11
    پس چرا اجازه توليد و فروش داره . . ؟؟؟؟
    • بی نام IR ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
      8 0
      این چه سوالیه؟ چرا سیگار اجازه خرید وفروش داره مگه بد نیست؟
    • بی نام A1 ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
      4 2
      پس چرا انقدر ازش حمایت میشه؟ شکرش و روغنش و نشاسته اش همه یارانه ای اند
    • وحیدرک IR ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
      4 0
      باشه از فردا جلوی تولیدشو می گیریم.
  • بی نام KW ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    7 1
    چون مردم عاشق زولبیا و بامیه هستن، تولید میشه