دبیر کل کمیته ملی المپیک ایران،گفت:«برای نتیجه گیری در بازی های آسیایی گوانژو، همه اهالی ورزش باید دست به دست هم دهند تا فضایی همراه با آرامش و تمرکز برای کار و همت مضاعف فراهم شود.»

بهرام افشارزاده این را می گوید و ادامه می دهد«: مقوله ورزش به خاطر گستردگی و حساسیتی که در بین مسئولان و مردم داشته و دارد همواره با حواشی ریز و درشتی نیز همراه بوده است. به نوعی نیز می توان گفت که این حاشیه ها جزو لاینفکی از ورزش است . اما موضوع اینجاست که امسال نمی توانیم توجهی به موضوعی غیر از اصل ورزش و آماده سازی تیم های ملی کشورمان داشته باشیم.»

وی ادامه داد:« امسال سال بازی های آسیایی است که اهمیت و اعتبار آن برای کشورهای آسیایی کمتر از المپیک نیست. سازمان تربیت بدنی، کمیته ملی المپیک و فدراسیون ها به عنوان متولیان ورزش باید امسال فقط و فقط به آرام سازی فضا و تمرکز روی آماده سازی ملی پوشانشان بپردازند و تا حد امکان از حواشی دوری گزینند.»

افشارزاده با تاکید بر اتحاد و یکدلی بین دست اندرکاران ورزش ادامه داد« خوشبختانه هدف همه دست اندرکاران نظام و بالطبع ورزش، موفقیت و سربلندی نظام و جوانان با استعداد و غیرتمند ایران است. بنابراین باید همه و همه در سالی که مقام معظم رهبری آن را سال همت مضاعف و کار مضاعف نامیده اند بدون توجه به برخی حاشیه سازی ها فقط و فقط به کار و تلاش و موفقیت فکر کنیم.»

وی در پایان با اشاره به اختلافات بین سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک گفت:« سازمان تربیت بدنی و کمیته المپیک در کنار هم برای نتیجه گیری کاروان ورزشی ایران در گوانگژو تلاش می کنند و شک نکنید که کوچک ترین اختلاف سلیقه ها نیز در این بین به خاطر همان اهداف مشترکی که عنوان شد هماهنگ و همراه می گردد. تقاضای من از رسانه ها نیز این است که از امروز تا پایان بازی های آسیایی گوانگژو همانند ادوار گذشته حامی ورزشکاران و مسئولان ورزشی باشند و ضمن روحیه سازی و ایجاد انگیزه در جامعه ورزشی با نقدهای سازنده خود اشتباهات و بعضا ایرادات برنامه هایمان را منعکس کنند.»

 

کد خبر 54901

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین