با توجه به کاهش سهم نان در سبد خانوار فعالیت برخی نانوایی‌ها در همدان توجیه اقتصادی ندارد و باید به گونه‌ای قیمت‌گذاری انجام شود تا آنها نیز متضرر نشوند.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ حمیدرضا متین، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت که در کارگروه ارتقا کیفیت گندم، آرد و نان استان سخن می گفت با اعلم مطلب فوق افزود: دستورالعملی در کمیسیون تنظیم بازار مبنی بر عدم کاهش قیمت نان با توجه به کاهش قیمت گندم مصوب شد.

وی با اشاره به اینکه هزینه‌های کارگری، دستمزد و بیمه افزایش داشته که براین اساس بنایی بر کاهش قیمت نان وجود ندارد گفت: در دو سال گذشته قیمت آرد افزایش داشته ولی برای نانوایی‌ها افزایشی دیده نشد که عدم کاهش قیمت در این زمان می‌تواند کمکی به آنها باشد.

متین، درباره ایجاد مجتمع‌های پخت و بسته‌بندی نان در همدان خاطرنشان کرد: در زمینه سه نان لواش، بربری و سنگک اجازه ایجاد این مجتمع‌ها داده نمی‌شود چراکه در حال حاضر مازاد تولید نان در استان همدان تاثیر منفی بر عملکرد و فعالیت نانوایی‌ها داشته است ولی می‌توان در حوزه سایر نوع نان مجتمع ایجاد شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان درباره خرید غیرحضوری آرد توسط نانوایی‌ها نیز گفت: در چند شعبه بانک با هجمه ثبت سفارش مواجه هستیم و در عمل 75 درصد سفارش آرد استان همدان در چهار شعبه بانک سپه ثبت می‌شود که نشان از وجود دلالان و افراد سودجو دارد که طرحی برای جلوگیری از این امر تهیه شده است.

 

کد مطلب 550084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار