به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، مسعود گرگیچ به خبرنگاران اظهار داشت: امسال دو هزار و 800 هکتار از باغ های هرمزگان به زیر کشت انبه رفته و از ابتدای فصل برداشت این میوه تاکنون 14 هزار و 600 تن انبه برداشت شده است.
وی با بیان اینکه این میزان برداشت نزدیک به 65 درصد انبه تولیدی استان است، خاطرنشان کرد: با توجه به پیش بینی های انجام شده میزان برداشت انبه از باغ های هرمزگان پنج درصد افزایش دارد.
گرگیچ افزایش مراقبت های باغداران، استفاده از سموم گیاهی و کنترل آفات و بیماری ها را از جمله دلایل افزایش میزان برداشت این محصول عنوان کرد.
فصل برداشت میوه کال انبه اردیبهشت ماه تا اوایل خرداد و زمان برداشت انبه رسیده اواخرخردادماه است که تا شهریورماه ادامه می یابد.
سبز انبه، چارک، کلکسرخ، مشک و هلیلی به عنوان ارقام محلی و لانگرا، سندی و آلفونسو بعنوان ارقام وارداتی و اصلاح شده درختان انبه موجود در باغهای استان هرمزگان است
هرمزگان به لحاظ سطح زیر کشت و میزان تولید انبه رتبه اول کشور را دارد و بیشترین باغهای انبه این استان به ترتیب وسعت در شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس قرار دارند.
بخشی از محصول انبه این استان بصورت تازه خوری و بخش دیگر برای تولید ترشی و آب میوه به بازار عرضه می شود.
انبه ویتامین C و A دارد و برای کم خونی، یبوست و التهاب معده مفید است و خواص ضد سرطانی دارد.
نظر شما