به گزارش خبرنگارخبرآنلاین در پلدختر، امروز مردم شهرستان پلدختر، مرد و زن و پیر و جوان با حضور گسترده در راهپیمایی روز قدس از آرمان آزادی فلسطین از چنگال رژیم غاصب صهیونیستی دفاع کرده و با سردادن شعارهای مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا،نابودی رژیم اسرائیل و استکبار جهانی را فریاد کردند.
در پلدختر امام جمعه، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار پلدختر و دیگر مسئولان این شهرستان پیشاپیش آنان در راهپیمایی روز قدس حرکت می کردند
با سردادن شعار حمایت از فلسطین ،حمایت از اسلام است ،بر حمایت ازمردم مظلوم فلسطین و یاری آنان پای فشردند.
راهپیمایان پلدختر با سردادن شعار یا ایها المسلمون اتحدو اتحدو، خواستار اتحاد امت اسلامی برای آزادی فلسطین و قدس شریف از چنگال رژیم صهیونیستی و مقابله با توطئه های استکبار جهانی برای ایجاد تفرقه و اختلاف بین مسلمین شدند.
راهپیمایی مردم پلدختر از محل میدان شهید بهشتی در مرکز این شهر آغاز شد و تا مسجد جامع محل برگزاری نماز جمعه این شهر ادامه یافت و مطابق برنامه اعلام شده،نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس آیین پایانی راهپیمایی روز قدس مردم پلدختر سخنرانی می کند
اسما اسماعیل پور/
نظر شما