به گزارش خبر آنلاین البرز و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز ، دکتر محمود خدری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرج گفت: بحث نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی از مراکز تولید تا عرضه در واحدهای (قصابی، مرغ فروشی ، ماهی و غیره ) تماما بر عهده بازرسان دامپزشکی بوده و در تمام مراحل ، دامپزشکی حضور فعالانه ای دارد.
وی ادامه داد در شهرستان کرج تعداد ۱۷۰۰ واحد عرضه کننده فرآورده های خام دامی در حال فعالیت هستند که شامل رستورانها، قصابی، مرغ و ماهی ، هایپر استارها ، جگرکی و ... را شامل می شود و این تعداد بالای مراکز لزوم نظارتهای بهداشتی و دقیقتر را می طلبد که خوشبختانه با برنامه ریزی انجام شده اکیپهای بازرسی در دو شیفت صبح و عصر و همچنین بازدیدهای مشترک با همکاری تعزیرات حکومتی و دانشگاه علوم پزشکی نیز صورت می گیرد تا مصرف کنندگان بتوانند با خاطری آسوده انواع فرآورده های خام دامی را تهیه نمایند.
وی افزود در ماه مبارک رمضان نیز تشدید نظارتهای بهداشتی را اعمال نمودیم .
وی همچنین با اشاره به نظارتهای صورت گرفته افزود در طی مدت یاد شده بیش از ۶ واحد عرضه کننده مواد غذایی فاسد پلمپ شده و تعداد ۲۰ واحد نیز به مراجع قضایی جهت رسیدگی معرفی شدند .
دکتر خدری در پایان ضمن اطمینان خاطر به شهروندان در خصوص سلامت فرآورده های خام دامی گفت متاسفانه موارد غیر بهداشتی وجود دارد و مراکز عرضه کننده مواد خام دامی نیز از این امر مستثنی نیستند اما دامپزشکی شهرستان بدون اغماض موارد متخلف را به مراجع ذی صلاح معرفی می نماید تا مراتب در مراجع قضایی رسیدگی شود.
وی در پایان نیز ضمن آرزوی قبولی طاعات از شهروندان خواست در مسئله سلامت و حفظ بهداشت سبد خانوار همیار دامپزشکی باشند و مراتب را از طریق سامانه رایگان ۱۵۱۲ اطلاع رسانی نمایند.
بازرسی از مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی سطح شهر از وظایف مهم دامپزشکی بوده و بازرسان دامپزشکی در دو شیفت صبح و بعد ازظهر از اینگونه مراکز بازدید و در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف بهداشتی ضمن تنظیم صورتجلسه مراتب را به مراجع ذی صلاح قضایی معرفی می نمایند.
کد خبر 552186
نظر شما