تسنیم نوشت:دستیار ویژه رئیس‌جمهور ایران با بیان اینکه من از افراد نزدیک به رئیس‌جمهور هستم و حقوق‌ام از یک فرد معمولی جامعه هم کمتر است، گفت: هیچ‌یک از نزدیکان رئیس‌جمهور حقوق نجومی دریافت نکرده است.

حجت‌الاسلام علی یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهور ایران در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی درباره مسئله فیشهای حقوقی نجومی برخی مسئولین دولتی اظهار کرد: مسئولین بانکهایی که مشمول فیشهای نجومی بودند، برکنار شدند.

وی افزود: دولت «یکنواخت‌سازی» و «همتراز‌سازی» پرداخت حقوقها را شروع کرده است.

مشاور رئیس‌جمهور تاکید کرد: این مسئله در نزدیکان دولت نیست و مطلقاً یک مورد از نزدیکان رئیس‌جمهور حقوقی نجومی دریافت نکرده است.

وی در عین حال گفت: من از افراد نزدیک به رئیس‌جمهور هستم و حقوق‌ام از یک فرد معمولی جامعه هم کمتر است. حقوق من تنها 5 میلیون تومان است.

حجت الاسلام یونسی در پاسخ به این سؤال که دولت چه راهکاری برای مقابله با این مسئله درنظر دارد، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین اقدام دولت در این راستا، ساماندهی پرداخت حقوقها است که در حال انجام است.

2929

کد خبر 553286

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کامی IR ۰۴:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
    9 2
    از سخنان شیخ ما چه عجب شیره را خورد و گفت ترش است...
  • بی نام A1 ۰۵:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
    15 2
    اول اینکه شماها هر کدوم حداقل 78 شغل دارید . ثانیا از نظر شما حقوق 10 15 میلیونی یه رقم معمولی .چون شماها با حقوق یک میلیونی زندگی نکردین از درد مردم خبر ندارید.
  • بی نام A1 ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
    2 0
    اون هم کار آمریکا است حالا مرگ برآمریکاننگ ومرگ به نیرنگ تان
  • بی نام A1 ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
    4 0
    بله بله کاملا حق باشماست همانطور که تورم تک رقمی شده
  • محمدرضا A1 ۲۰:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۷
    1 0
    وای بر شما که از حال مردم بی خبر هستید از نظر شما حقوق افراد معمولی بیش از 5 میلیون تومان است ؟؟؟ پس این همه مردمی که دارند با حقوق یک ملیونی زندگی می گذراند را نمی بینید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین