نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: مسجد جامع بندرعباس به عنوان بزرگ ترین مسجد تاریخ اسلام درایران ، برای تکمیل ساخت آن نیازمند همت همه مردم بویژه خیران دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی در خطبه های نماز عید فطر در بندرعباس افزود: خدا خواست که امروز من پرچم دار ساخت این مسجد باشم واز همه قشرها می خواهم به هراندازه توانایی دارند برای ساخت آن کمک کنند.

وی ادامه داد: این مسجد بزرگ ، هیچ بودجه وامکاناتی برای ساخت ندارد و مردم می توانند درثواب ساخت آن شریک باشند تا سال آینده بتوانیم در داخل مسجد که خیلی هم ثواب دارند نماز برگزار کنیم.

امام جمعه بندرعباس تصریح کرد: بطور حتم مشارکت شما مردم در ساخت این مسجد در تاریخ شکوهمند ایران اسلامی باقی خواهد مانند ونسل های آینده ازآن بهره برداری خواهند کرد.

آیت الله نعیم آبادی تصریح کرد: مشکلات جامعه اعم از رفع گرفتاریهای فقر ، کمک به همنوعان وساخت مسجد بدست شما مردم حل می شود واگر توشه ای برای آخرت می خواهید داشته باشید در این امور بیشتر مشارکت کنید.

وی دربخش دیگری از سخنان خود درباره اهمیت صله رحم و دیداربا اقوام وفامیل اظهارداشت: همانطور که در روز عید زیارت اهل قبور می روید وبرای امرزش آنان قران و فاتحه می خوانید ، صله ارحام اقوام زنده هم به جا بیاور بیاورید.

وی یاد آور شد: در هرمزگان رسم است که روز عید به زیارت اموات اعم از پدر ومادر وخواهر برادر ، عمه، خاله، عمو،عمه می روند ، کارخوبی است اما به زیارت اقوام زنده هم بروید و از آنان دلجویی کنید.

نماز عید فطر امروز درسراسر استان هرمزگان و درگرمای طاقت فرسا و رطوبت 95درصد باشکوه خاصی برگزار شد.

ساخت مسجد جامع بندرعباس ازسال 91 با زیربنای 22هزار و250مترمربع و21هزارنفر نفرظرفیت فضای سروپوشیده برای نمازگزار شروع شده است.

 

کد خبر 553686

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار