کشف۶۲۰۰ کیلو گرم مرغ غیر بهداشتی در اشتهارد

فرمانده انتظامی شهرستان اشتهارد از کشف 6 تن و 200 کیلو گرم مرغ غیر بهداشتی آماده عرضه به بازار خبر داد

به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از پايگاه خبري پليس ،سرهنگ "مصطفي جوکار" گفت : در پي دريافت گزارشي مبني بر اين که ، يک کارگاه بسته بندي پروتئين در شهرک صنعتي اشتهارد اقدام به ديفراست نمودن مرغ منجمد با بسته بندي و ليبل زدن مجدد و عرضه آنها به عنوان مرغ روز و تازه به بازار مي کند با توجه به حساسيت موضوع ، پيگيري آن در دستور کار ماموران قرار گرفت .

وي افزود : ماموران انتظامي شهرستان اشتهارد با هماهنگي مقام قضائي و با حضور عوامل اداره دامپزشکي اين شهرستان به کارگاه مذکور اعزام و در بازرسي از محل 133 کارتن مرغ منجمد ، با وزن هر کارتن 12 کيلو گرم و 23 عدد مرغ ديفراست شده به صورت باز و 32 عدد مرغ منجمد آماده بارگيري و همچنين 230 کارتن 20کيلويي مرغ بسته بندي شده آماده فروش کشف شد .

جوکار با بيان اينکه در مجموع مقدار 6 تن و 200 کيلوگرم مرغ فاسد منجمد کشف و کارگاه مذکور نيز پلمپ شد اذعان داشت: در اين راستا پرونده اي تشکيل و جهت سير مراحل قانوني به دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان اشتهارد ارسال شد.

فرمانده انتظامي شهرستان اشتهارد گفت : عرضه محصولات خوراکي غير بهداشتي و فاقد مجوز اداره بهداشت که مستقيما با سلامت مردم مرتبط بوده علاوه بر ضررهاي مالي براي مردم خطر جاني در پي داشته و پليس با اين موضوع به شدت برخورد کرده و با عاملان تهيه و توزيع اين کالاها بدون هيچ گونه اغماضي برخورد خواهد شد.

 

۴۸

کد خبر 563291

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار