دانشگاه بیرجند به لحاظ کمی ۴ برابر میانگین کشوری رشد داشته است

تسنیم نوشت: رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه این دانشگاه به لحاظ کمی ۴ برابر میانگین کشوری رشد داشته است گفت: علی‌رغم پیشرفت‌هایی که وجود داشته هنوز به جایگاهی که باید برسیم دست نیافته‌ایم.

خلیل خلیلی اظهار داشت: در آخرین رده‌بندی که اخیراً صورت گرفت دانشگاههای کشور به 4 سطح دسته‌بندی شدند که دانشگاه بیرجند در ردیفهای اول دانشگاههای سطح 2 کشور قرار گرفت که با توجه به سابقه علمی این دانشگاه رتبه و جایگاه ارزشمندی است.

وی بیان کرد: در بحث کلان کشوری که از جنبه‌های مختلف به آن پرداخته می‌شود پیشرفتهای علمی کشور در بعد از انقلاب بسیار بالا است و مرتب افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه وقتی در ابتدای کار هستیم و کار عقب‌مانده فراوان است ولی سرعت رشد بیشتر است افزود: در این راستا هر چه جلوتر برویم سرعت کمتر اما در عین حال کار سخت‌تر می‌شود زیرا رقابت جدی می‌شود و باید در جزئیات رقابت کرد.

خلیلی گفت: شاخصه‌هایی که در سطح دنیا ملاک است نشان می‌دهد که ایران پیشرفت بسیار خوبی داشته و این کارکرد نظام‌ عالی در انقلاب است که جای قدردانی دارد. وی با بیان اینکه در استان به لحاظ کمی 4 برابر میانگین کشوری رشد داشته‌ایم تصریح کرد: در این راستا هنوز به آن جایگاهی که باید برسیم نرسیده‌ایم یا به عبارتی علی‌رغم همه پیشرفتها سهم دانشجویی و دانشگاهی در استان گرفته نشده‌ است و اگر در سطح کشوری رشد 25 برابر بوده در خراسان جنوبی 100 برابر بوده‌ است.

رئیس دانشگاه بیرجند بیان کرد: دانشگاه بیرجند به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه استان با 40 سال قدمت و پختگی شاخصه‌های خوبی دارد و از نظر نسبت استاد به دانشجو نیز جزو دانشگاههای مطرح کشور است و در واقع در تولیدات علمی به تعبیر مقالات، رتبه 20 کشوری را دارا هستیم.

وی اظهار داشت: در آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت علوم دانشگاه بیرجند به لحاظ تولیدات علمی و مقالات داخلی و خارجی در رتبه 9 کشوری است که این شاخص خوبی است.

خلیلی گفت: در دولت سعی بسیاری شده در مقوله کیفی کار شود و جلوی انبساط گرفته شده و انقباضی و شاخصی عمل کنند در حالی که با توجه به گستردگی و توقعاتی که ایجاد شده کار بسیار سخت است و مرکزی که به هر دلیل و با هر هزینه‌ای ایجاد شود بسته می‌شود.

وی افزود: در این راستا وزارت علوم به عنوان ناظر و ارزیاب سعی دارد این مراکز را چارچوب خود قرار دهد و اگر نتوانستند آنگاه تعطیل شوند.

46

 

کد خبر 564654

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =