ایسنا نوشت: مسئول برگزاری جشنواره غذای محلی بسیج رسانه، گفت: جشنواره غذای محلی برای بانوان خبرنگار استان خراسان جنوبی به منظور ترویج و تشویق غذاهای محلی استان برگزار شود.

عادل اربابی، امروز (19 مرداد ماه) در جمع خبرنگاران با تبریک ایام دهه کرامت و روز خبرنگار، اظهار کرد: جشنواره غذاهای سنتی و محلی با هدف ترویج فرهنگ و سنن غذایی و نمایش خلاقیت در سفره آرایی، امروز در مجتمع غدیر بیرجند برگزار شد.

وی ادامه داد: این جشنواره با حضور مسئولان استانی با رویکرد تقویت و نزدیکی فرهنگ‌ها و همبستگی بین بانوان خبرنگار برگزار شد.

مسئول برگزاری جشنواره غذای محلی بسیج رسانه با تأکید بر اینکه آنچه سبب ماندگاری یک ملت و تمدن می‌شود، توجه به آداب و رسوم و سنت‌های دیرینه آن ملت است، افزود: اهداف دیگر این جشنواره ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی است.

اربابی با بیان اینکه ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی و سالم جای فست فودها ( غذاهای فوری) در جامعه امروزی یک ضرورت است، گفت: غذاهای بومی به سبب سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم، قیمت ارزان و در دسترس بودن می توانند جایگیزین مناسبی برای غذاهای آماده و فاقد ارزش غذایی شوند.

وی تصریح کرد: برگزاری این قبیل جشنواره ها علاوه بر جلوگیری از فراموش شدن سنت های محلی و غذایی مفید، سبب ترویج فرهنگ غذایی مناسب و فاقد مواد نگهدارنده و رنگ های شیمیایی می شود.

مسئول برگزاری جشنواره غذای محلی بسیج رسانه ادامه داد: برای ارزیابی و داوری این جشنواره دو نفر از داوران اداره کل فنی حرفه ای خراسان جنوبی حضور دارند و در پایان به افراد برتر جوایزی داده می شود.

وی همچنین از حضور سرپرست خانه مطبوعات و مسوول آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی برای شرکت در این جشنواره تقدیر کرد.

گفتنی است، پس از داوری گروه روزنامه امروز خراسان جنوبی مقام اول، خبرگزاری فارس مقام دوم، خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا مقام سوم و هفته نامه آوای جوان و پایگاه خبری بیرنا مشترک مقام چهارم را کسب کردند.

 

۴۸

کد خبر 565634

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار