۰ نفر
۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۶

پنتاگون به کنگره اعلام کرده که 34 میلیون دلار به عنوان کمک‌های تاکتیکی به نیروهای عملیات ویژه یمن ارائه خواهد کرد.

ناآرامی‌ها در یمن همچنان ادامه دارد. ابتدای سال جاری میلادی با شدت گرفتن تحریکات القاعده در یمن همراه شد. تنش در یمن تا بدان‌جا بالا گرفت که باراک اوباما رئیس‌جمهوری ایالات متحده برای چند روزی به یمن هم همان‌قدر ارج و قرب در دستگاه دیپلماسی بخشید که به پاکستان و افغانستان. با فروکش کردن نسبی ناآرامی‌ها اما اندک اندک یمن هم از راس اخبار بین‌المللی حذف شد . دولت یمن از ابتدای آغاز این ناآرامی‌ها و در راس قرار گرفتن نام این کشور تاکید کرد که نیروهای خارجی باید فاصله خود را با خاک این کشور حفظ کنند چرا که یمنی‌ها به شدت به حضور سربازان بیگانه در خاک خود تعصب دارند و بی‌شک قدم زدن معمولی یک سرباز امریکایی در یمن واکنش‌های بسیاری به دنبال خواهد داشت.


به گزارش رویترز ، یمن بار دیگر مد نظر دستگاه دیپلماسی ایالات متحده قرار گرفته است و بر همین اساس ، مسئولان آمریکایی اعلام کرده‌اند که وزارت دفاع این کشور کمک‌های مالی نظامی به نیروهای عملیاتی ویژه‌ یمن جهت فرماندهی حملات علیه تشکیلات القاعده در این کشور را تحکیم می‌بخشد. پنتاگون به کنگره اعلام کرده که 34 میلیون دلار به عنوان کمک‌های تاکتیکی به نیروهای عملیات ویژه یمن ارائه خواهد کرد.
یکی از مسئولان وزارت دفاع آمریکا که خواست نامش فاش نشود در این خصوص گفت: این کمک‌ها به نیروهای عملیات ویژه یمن ارائه می‌شود تا بتوانند به تنهایی به امر مبارزه با تروریسم بپردازند. آمریکا خواهان همکاری با شرکای منطقه‌ای‌اش جهت مبارزه با خطرات تروریستی است.

علاوه بر این کمک، مبلغ 38 میلیون دلار جهت تجهیز یمن به هواپیمای نظامی اختصاص یافته است. پیش از این در ماه فوریه ، رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا، از کمک‌های امنیتی 150 میلیون دلاری کشورش به یمن طی سال 2010 خبر داده بود، اما پنتاگون از افشای جزییات این برنامه به دلیل حساسیت آن خودداری کرده بود.
همزمان شبه نظامیان حوثی در بیانیه‌ای که در سایت اینترنتی آنها منتشر شد، اعلام کردند که حدود 1466 غیر نظامی از جمله 304 کودک در حملات هوایی جنگنده‌های وابسته به ارتش عربستان و یمن در ششمین جنگ این نیروها با شبه نظامیان حوثی که از ماه مه 2009 آغاز شد، کشته شدند.

بر اساس این گزارش ، 350 زن نیز در بین قربانیان حضور دارند و اکثریت قربانیان این انفجارها در حملات هوایی در منازل خود کشته شده‌اند. در این بیانیه هم‌چنین به استفاده نیروهای سعودی و یمنی از سلاح‌های میکروبی در جنگ ششم اشاره شده که تعدادی از قربانیان پس از ابتلا به بیماری‌های پوستی جان باختند. شبه نظامیان حوثی در ادامه این بیانیه ادعا کرده‌اند که : جنگنده‌های وابسته به ارتش عربستان و یمن آوارگان یمنی را که اکثریت آنها زن و کودک بودند، تعقیب نموده و آنها را هدف قرار می‌دهند و با وجود آنکه می‌دانستند آنها جزو آوارگان یمن محسوب می‌شوند، عمدا آنها را به قتل می‌رساندند.

 

کد خبر 56620

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =