معاون استاندار همدان: دفاع مقدس اوج و قله افتخار ملت ایران است

معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان گفت: استان همدان نقش مهمی در جریان هشت سال جنگ تحمیلی داشته است و نیروهای مسلح همدان به ویژه پایگاه هوایی شهید نوژه در آغازین روزهای جنگ ضربه های زیادی را به دشمن وارد کردند.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ محمد ابراهیم الهی تبار، معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان که در نشست اعضای ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: دستاوردهای دفاع مقدس یک سرمایه بزرگ برای انقلاب اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: دفاع مقدس اوج و قله افتخار ملت ایران است و بزرگداشت این هفته تجلیل از حماسه ها و جانفشانی های مردم است.

الهی تبار یادآور شد: با وجود بمباران های همدان توسط نیروی هوایی دشمن و شهادت تعداد زیادی از مردم ، اهالی این استان در قالب نیروهای رزمی و بسیجی در میدان نبرد علیه دشمن حضور داشتند و رشادت های ماندگاری آفریدند.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطر شهدای دولت اظهار داشت: شعار هفته دولت "اقدام و عمل ، ملت و دولت" نامگذاری شده و باید در این هفته با اجرای برنامه های مختلف این شعار را عملی کرد.

46

 

کد خبر 569040

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =