۰ نفر
۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۲۷

گزارش ها از بازار مسکن، از افزایش تعداد معاملات آپارتمان های نوساز حکایت دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار خانه‌ها نوساز داغ شد. گزارش‌ها درباره تغییر و تحولات بازار مسکن در مردادماه به روشنی این موضوع را تایید می‌کند؛ به طوری که خانه‌های نوساز بیشترین میزان معاملات را در ماه جاری داشته است.

برخی کزارش‌ها حاکی از آن است که در 25روز ابتدایی مردادماه امسال، در مجموع 9هزار و 22 فقره معامله فروش مسکن انجام شده و به ثبت رسیده که از این تعداد معامله، 2 هزار و 419 فقره مربوط به نوسازها بوده است.

این در شرایطی است که در سال‌های اخیر به علت رکودی که در بازار مسکن حاکم بود، بازار آپارتمان‌های نوساز کاملا بی‌رمق بود و تقاضا در این بازار در حداقل ممکن قرار داشت.

بر این اساس، گزارش‌های میدانی از بازار مسکن حکایت از آن دارد که در منطقه شهرک راه‌آهن قیمت هر مترمربع آپارتمان 6 میلیون تومان است؛ به طوری که یک واحد 500 متری با قیمت 3 میلیارد تومان برای فروش گذاشته شده بود. همچنین در منطقه ابوذر هر مترمربع آپارتمان نوسان با قیمت 4 میلیون و 100 هزار تومان به فروش می‌رود.

در خیابان آپادانا نیز یک آپارتمان 83 متری به قیت 415 میلیون تومان برای فروش گذاشته بود. این واحد مسکونی هر مترمربع 5 میلیون تومان قیمت داشت.

از سوی دیگر، در منطقه جنت‌آباد جنوبی یک واحد آپارتمان نوساز 78 متری، به قیمت 466 تومان به فروش می‌رسید. این خانه هر متربع 5 میلیون و 948 هزار تومان بود. در خیابان شمشیری هم یک واحد 70 متری با قیمت 196 میلیون تومان برای فروش گذاشته شده بود. این واحد مسکونی هر مترمربع 2 میلیون و 800 هزار تومان قیمت داشت.

22539

کد خبر 569139

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
    5 2
    حالا شما چرا دوست نداری رونق به بازار مسکن برنگرده. یعنی الان اگر تو کشوی خونت یا تو گاوصندوقت هرچی داشته باشی و اون چیز خرید و فروشش به رونق‌ بیافته یا اصلا گرون بشه،،، خدا وکیلی بدت میاد؟؟؟ ناراحت میشی؟؟؟ میگی‌ای بابا چرا مالم‌ گرون شد؟؟؟ من پست ها را که می خونم فقط‌به یک نتیجه میرسم هرکسی سنگ خودشو به سینه میزنه. ولی باید بگم؛؛؛ خونه چه گرون بشه چه ارزون بشه؛ اقتصاد این‌مملکت بدجوری گرو مسکن هست. من لااقل از خیلی از دوستان‌ در خیلی مشاغل شنیده ام‌ که رکود شدیدی در بازار و اقتصاد ایران جاریست. فکر نمیکنید یکی از مهم ترین این حلقه های زنجیر؛ مسکن است؟ من هم موافق گرانی نیستم ولی باید به رونق‌بیتفته البته با نرخی ثابت یا حتی ارزانتر. ولی حتما باید خرید و فروش انجام بشه.
  • سیاوش EU ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
    7 1
    دوست عزیز، جناب بی نام که جوابی برای سوالم نوشتی؛ از نوشته هات مشخص است که شما معنی رکود را درست میدانی؛ خارج شدن از رکود یعنی رونق پیدا کردن. تا اینجا اتفاقا با شما موافق هستم اما اصلا با این مطلب که نوشتی، كسي نميخواد خونه گرون شه، به هیچ عنوان موافق نیستم. اتفاقا اکثر آنهاییکه در مورد خارج شدن مسکن از رکود صحبت میکنند، دنبال سود کلان برای خودشان در این بخش هستند؛ آنها اصلا و ابدا به فکر بنا و کارگر و گچ کار نیستند؛ تو هم میدانی که نیستند البته شاید به فکر آهن فروش و سیمان فروش باشند انبوه سازی تعریف میکرد، یادش به خیر، قیمتها ساعتی بالا میرفت؛ چه دوران خوبی بود. صدمیلیون صدمیلیون به جیب میزدیم.
    • سعیدی A1 ۰۴:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۱
      3 1
      کاملاً با نظر شما موافقم کسانی که پی رونق هستند به خدا اگه ذره ای به فکر کارگر و بنا و نقاش باشند اینها کسانی هستند که یا خونه خریدند احتکار کردند یا از اون دلالهای مفتخور مصالح و آهن و غیره هستند که توی اجتماع هیچ زحمتی نمیکشند و فقط دنبال تیغ زدن این و اون هستند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین