به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین البرز و به نقل از روابط عمومی استانداری البرز، سید حمید طهایی از افزایش سه برابری هزینه اعتبارات پروژه های هفته دولت در استان البرز خبر داد.
وی در نشست احزاب و فعالان سیاسی استان البرز به بخشی از برنامه های دولت، در هفته دولت اشاره کرد و گفت: در سال جاری 3 درصد کاهش افتتاح پروژه ها را داریم و در ازای آن بیش از 3 برابر هزینه اعتبارات پروژه ها در هفته دولت را شاهد هستیم.
وی افزود: بخشی از این پروژه ها در هفته دولت و مابقی در سفر رئیس جمهوری به استان افتتاح می شود.
طهائی اظهار کرد: باتلاش دولت تعداد تخت های بیمارستانی در البرز به 720 تخت رسید و 500 تخت دیگر نیز تا پایان سال ایجاد می شود تا سرانه تخت های بیمارستانی استان به 1200 تخت برسد.
وی گفت: در حال حاضر تخت های بیمارستانی مدرن،30 اتاق عمل، بخش های آی. سی. یو و.. با تجهیزات مدرن به ظرفیت سرانه های بهداشتی و درمانی استان اضافه شده که همگی در دولت دکتر روحانی رقم خورده است.
46
نظر شما