همزمان با هفته دولت سه طرح در حوزه آب و فاضلاب شهری در شهرستان طارم به بهره برداری رسید .

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی آبفای استان، علی قاسمی مدیرامورآبفای طارم گفت : افتتاح پروژه اصلاح شبکه و استانداردسازی انشعابات شهر آببر، پروژه اصلاح و بهسازی شیرآلات فشار شکن و حوضچه های آرامش خط انتقال چشمه کوثر و پروژه ایجاد سازه های حفاظتی و بهسازی خط انتقال کوثر آببر همزمان با هفته دولت افتتاح شد .

وی به اهداف اجرای پروژه اصلاح و بهسازی شیرآلات فشارشکن و حوضچه های آرامش خط انتقال کوثر شهر آببر اشاره کرد و گفت : هدف از اجرای این طرح بهسازی خط انتقال، کنترل فشار شبکه، افزایش راندمان خط و تاسیسات است.

وی افزود : در اجرای این طرح، تعویض سه دستگاه شیرآلات فشار شکن چدن داکتیل و شیرآلات قطع و وصل 6 دستگاه، شیرصافی 3 دستگاه و تعمیر 3 عدد ازحوضچه ها عملیاتی شده است .

مدیر امور آبفای طارم اعتبار این پروژه را 750 میلیون ریال اعلام کرد.

قاسمی به پروژه اصلاح شبکه و استاندارد سازی انشعابات شهر آببرکه دومین طرح بود، اشاره کرد و افزود: در این پروژه لوله گذاری با لوله های پلی اتیلن سایز 160 به طول 540 متر، لوله 110 به طول 100 متر، لوله 63 به طول 650 متر، دریچه و شیرفلکه هر کدام 20 عدد انجام شده است.

وی هدف از اجرای این طرح را اصلاح و تعمیر شبکه آبرسانی، کاهش هدر رفت آب و کاهش میزان حوادث و شکستگی ها و در نهایت رضایت مشترکان عنوان کرد و افزود :برای این پروژه 2 میلیارد و 87 میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات استانی هزینه شده است. مدیر آبفای شهرستان طارم گفت: تعداد بهره برداران از این پروژه اصلاح شبکه 251 مشترک است.

قاسمی، به طرح ایجاد سازه های حفاظتی و بهسازی خط انتقال کوثر آببر با هدف بهسازی خط انتقال جاده دسترسی، جلوگیری از ریزش و رانش جاده انجام شده است اشاره وتصریح کرد : گابیون بندی نقاط حادثه خیز به طول 570 متر مکعب با یک میلیارد و 100 میلیون ریال از محل اعتبارات بحران از مشخصات فنی پروژه است .

46

کد خبر 572521

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار