ایرنا نوشت: یک منبع آگاه نیروهای مقاومت مردمی (الحشد الشعبی) گزارش داد که 200 سرباز و مستشار آمریکایی اخیرا وارد پایگاه هوایی «عین الاسد» در استان الانبار عراق شده اند.

به نوشته پایگاه خبری عراقی المعلومه، 'نظام الجغیفی'یکی از افسران بخش اطلاعات الحشد الشعبی عراق از ورود 200 سرباز و مستشار آمریکایی به پایگاه هوایی «عین الاسد» در استان الانبار (غرب عراق) خبر داد.
وی افزود: این نیروها همزمان با آمادگی نیروهای عراقی برای پاکسازی مناطق غرب الانبار، به منظور نظارت و کنترل بر اوضاع امنیتی در این پایگاه مستقر شده اند.
الجغیفی همچنین گفت که مستشاران نظامی آمریکایی دیدارهای طولانی مدتی با فرماندهان امنیتی الانبار انجام داده اند.
پیش از این نیز (در پنجم مرداد گذشته) دهها نظامی آمریکایی (تعداد دقیق آن ها مشخص نیست) به بهانه مشارکت در آزادسازی موصل، وارد پایکاه القیاره در 65 کیلومتری موصل شدند.
'اشتون کارتر' وزیر دفاع آمریکا در تاریخ 21 تیر اعلام کرد که این کشور 560 نیروی دیگر برای پشتیبانی از عملیات آزادسازی موصل، به عراق اعزام خواهد کرد.
در این گزارش همچنین آمده است که مسئولان عراقی آمریکا را به عدم جدیت در مبارزه با داعش متهم و اعلام کردند که ائتلاف بین المللی علیه این گروه تروریستی هیچ پیشروی در موضوع مبارزه با تروریسیم در عراق نداشته و هواپیماهای این ائتلاف از گروه تروریستی داعش حمایت کرده است.
پایگاه «عین الاسد» از زمان اشغال عراق در سال 2003 تا سال 2011 تماما در اختیار نیروهای آمریکایی بوده و از سال 2011 نیز هر زمان که نیروهای آمریکایی خواسته اند از این پایگاه استفاده کرده اند.
برخی شبکه های عراقی نیز با استناد به اعترافات عناصر دستگیر شده داعش در عملیات فلوجه فاش کردند که صدها تروریست در یک پادگان زیر زمینی مخفی در 25 کیلومتری پایگاه عین الاسد، محل استقرار نظامیان آمریکایی در غرب الانبار تحت نظر مربیان و مستشاران آمریکایی سرگرم آموزش نظامی هستند.

49310

کد خبر 576297

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین