«خبرجنوب» نوشت: 258 میلیارد تومان اوراق خزانه اسلامی برای پرداخت به پیمانکاران طلبکار از دولت در فارس رسید، اوراقی که بالغ بر 45 درصد از مطالبات پیمانکاران استان را تأمین می کند بنابراین قرار نیست پول نقد به پیمانکاران پرداخت شود.

معاون هماهنگي برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه فارس گفت: عدم تحصيل كامل اعتبارات طي سال هاي گذشته منجر به تعطيلي بسياري از پروژه هاي عمراني شده اما برخي دستگاههاي اجرايي با پيگيري و نظارت لازم، پروژههاي پيماني را علي رغم فشار مضاعف بر پيمانكاران مديريت كرده و پروژه ها را فعال نگه داشته اند.
علي سلحشوري بيان داشت: همين امر سبب تجميع مطالبات بسيار زياد پيمانكاران شده است و در اين راستا دولت به منظور تنظيم جريان نقدينگي خزانه كل كشور و تصفيه ديون خود با پيمانكاران و طلبكاران غيردولتي اقدام به انتشار اسناد خزانه اسلامي با سر رسيد شش ماهه تا سه ساله كرده است كه در سرجمع 258 ميليارد تومان به منظور پرداخت به پيمانكاران 53 پروژه از اين محل به فارس ابلاغ شده است.
وي يادآور شد: اسناد خزانه اسلامي طبق بند ه تبصره 5 قانون بودجه سال 1395، صادر شده اسنادي است كه دولت مجاز است آن را با حفظ قدرت خريد، با سررسيد يك تا سه ساله بي نام و يا با نام صادر كند و به منظور تسويه بدهي خود بابت طرح هاي تملك دارايي هاي سرمايه اي تا سقف هفتاد و پنج هزار ميليارد ريال به طلبكاران غير دولتي واگذار كند.
وي اظهار داشت: اسناد مذكور از پرداخت هرگونه ماليات معاف است و به عنوان ابزار مالي موضوع قانون بازار اوراق بهادار جمهوري اسلامي ايران «اول آذر 84» مصوب شده و با امضاي وزير امور اقتصادي و دارايي صادر مي شود.
سلحشوري با بيان اين كه خريد و فروش اين اوراق توسط بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران ممنوع است ادامه داد : اسناد خزانه اسلامي از قابليت داد و ستد در بازار ثانويه برخوردار است و سازمان بورس اوراق بهادار بايد ترتيبات انجام معامله ثانويه آنها را در بازار بورس يا فرابورس فراهم كند.
معاون سازمان برنامه و بودجه فارس اظهار داشت: 258 ميليارد تومان اسناد خزانه اسلامي كه به فارس ابلاغ شده جوابگوي 46 درصد از مطالبات بالغ بر 520 ميليارد توماني پيمانكاران استان مي باشد.به گفته وي با اين ميزان اسناد خزانه اسلامي بخش قابل توجهي از مطالبات پيمانكاران 53 پروژه ملي و ملي با ويژگي استاني در فارس پرداخت مي شود.
طبق اظهارات وي از اين 53 پروژه 18 پروژه مربوط به مصوبات سفر رئيس جمهور به فارس است، همچنين از 53 پروژه مذكور 34 پروژه ملي و مابقي پروژه هاي ملي با ويژگي استاني است.
سلحشوري بيان داشت: از 53 پروژه اي كه قرار است با اسناد خزانه اسلامي بخشي از مطالبات پيمانكاران استان پرداخت شود، 3 پروژه مربوط به فصل درمان است كه شامل احداث بيمارستان جايگزين استهبان، توسعه بيمارستان قير و كارزين و توسعه بيمارستان قائم فيروزآباد مي باشد.همچنين احداث مجموعه بزرگ ورزشي پارس شيراز و احداث موزه مشايخ و مشاهير در شيراز و ساماندهي و تملك مجموعه تاريخي فرهنگي حافظيه و سعدي از ديگر پروژه هاي مذكور در اين زمينه است.
وي با بيان اين كه يك پروژه مربوط به فصل توسعه و خدمات شهري، روستايي و عشايري در شيراز است، ادامه داد: اين پروژه احداث قطار شهري شيراز مي باشد و قرار است با اسناد خزانه اسلامي 25 ميليارد تومان از مطالبات پيمانكاران آن پرداخت شود.
معاون سازمان برنامه و بودجه فارس ادامه داد: همچنين 11 پروژه ديگر نيز كه قرار است با اسناد خزانه اسلامي بخشي از مطالبات پيمانكاران آن پرداخت شود، مربوط به ايجاد تأسيسات فاضلاب در 10 شهر استان شامل شيراز (2 پروژه)، استهبان، ممسني، كازرون، جهرم، سپيدان، فسا،داراب، ني ريز، آباده و فيروزآباد (هر كدام يك پروژه) مي باشد.
سلحشوري ادامه داد: يك پروژه در فصل كشاورزي و منابع طبيعي مربوط به اجراي عمليات آب و خاك كشاورزي در شهرستان كازرون و 7 پروژه فصل منابع آب شامل ساختمان شبكه هاي آبياري و زهكشي حوزه موند كازرون، آبرساني به شهر شيراز، تأمين آب شرب شيراز، آبرساني به شهرهاي داراب و زرين دشت، ساختمان سد چشمه عاشق و شبكه آبياري و زهكشي، ساختمان شبكه آبياري و زهكشي تنگ براق و آبرساني به شهرهاي ارسنجان و سعادت شهر از ديگر طرح هايي است كه با استفاده از اسناد خزانه اسلامي بخشي از مطالبات پيمانكاران آن پرداخت
مي شود.
وي افزود: 26 طرح حوزه حمل و نقل كه شامل احداث راه آهن، احداث راه اصلي، بزرگ راه، بهسازي جاده ها، آزاد راه و تبديل محور اصلي به فرعي است از ديگر طرح ها در اين زمينه مي باشد.
سلحشوري با بيان اينكه تلاش براي پرداخت مابقي مطالبات پيمانكاران استان ادامه دارد، افزود: پيمانكاران فصل حمل و نقل بيشترين سهم را از اسناد خزانه اسلامي مي برند.

46

کد خبر 579902

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار