فرماندار همدان گفت: همزمان با عید غدیر خم ۴۰۰ تن از خانواده های شهدا و ایثارگران استان همدان در روز عید غدیرخم با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ علی تعالی، فرماندار همدان که در جلسه هماهنگی مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد شهید همدانی سخن می گفت با گرامیداشت عید غدیر خم، گفت: با پیگیری‌های انجام شده 400 تن از خانواده شهدا و ایثارگرانی که تاکنون موفق به دیدار با رهبر انقلاب نشده‌اند به مناسبت عید غدیر با ایشان دیدار می‌کنند.

وی افزود: هفته دفاع مقدس فرصتی است تا برنامه تعظیم و تجلیل از فداکاری‌های رزمندگان و سرداران در هشت سال دفاع مقدس در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار همدان در خصوص شهید همدانی گفت: ایشان از گوهرهای دفاع مقدس بودند که آرزوی دیرین شهادت و پیوستن به یاران شهیدشان را داشتند و اگر چه فقدان شهید همدانی برای مردم همدان غم بزرگی بود اماخداوند در چنین شرایطی شهادت در دفاع از حریم اهل بیت(ع) را نصیب این مرد بزرگ کرد.

وی با تشریح برنامه‌های مراسم سالگرد شهید همدانی گفت: مراسم اصلی سالگرد این شهید مدافع حرم در حسینیه امام (ره) برگزار می‌شود که در اجرای این مراسم نهادهای مانند سپاه، آموزش و پرورش اصناف ناجا و سایر نهادها مشارکت می‌کنند.

تعالی با گلایمندی از غیرمتمرکز بودن برنامه‌ها تصریح کرد: سال گذشته فرمانداری همدان متولی برگزاری مراسم تشییع شهید همدانی بود که خوشبختانه توانست با همکاری سایر نهادها برنامه با شکوهی را با حضور اقشار مختلف مردم برگزار کند.

وی افزود: امسال با تقسیم‌بندی انجام شده، فرمانداری همدان مسئول کمیته مراسم است بنابراین اگر چه ما همانند گذشته پشتیبانی لازم را برای انجام برنامه به عمل می‌آوریم اما وظیفه اصلی ما عمل به مسئولیت‌های این کمیته است.

فرماندار همدان همچنین با تأکید بر لزوم افزایش ضریب امنیتی جامعه در روزهای برگزاری مراسم، اظهار داشت: با توجه به فعال بودن جریان‌های تکفیری در منطقه لازم است تا نیروی انتظامی با همکاری بسیج ضریب امنیتی را برای اجرای مراسم افزایش دهند.

46

 

 

کد خبر 581173

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار