بازسازی واقعه غدیر در ۵ شهرستان ،کهگیلویه و بویراحمد

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد برنامه‌های هفته دفاع مقدس در استان را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج  جهانگیر انصاری در نشست با اصحاب رسانه با تبریک آغاز هفته دفاع مقدس و تشریح برنامه‌های این هفته از بازسازی واقعه غدیر در ۵ شهرستان استان خبر داد و افزود: در هفته دفاع مقدس ۲۴۲ مورد برنامه به نواحی و تیپ ۴۸ واگذار شده است، که از این تعداد ۴۵۰ برنامه شکل می‌گیرد و برنامه‌ها تا سطح پایگاه‌ها نیز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس روزشمار ۳۱ شهریورماه رژه نیروهای مسلح و بسیج را در سطح استان داریم، افزود: رژه نیروهای مسلح در مرکز استان واقع در بلوار عدل برگزار و دو شهرستان گچساران و کهگیلویه در بعدازظهر ۳۱ شهریورماه برگزار خواهد شد.

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس را بازسازی واقعه غدیر در ۵ شهرستان استان، سرکشی از خانواده شهدا و پیشکسوتان، حضور در نماز جمعه و سخنرانی فرمانده سپاه فتح استان، پیاده‌روی در روز جمعه، زنگ مقاومت در مدارس، تجلیل از جامعه زنان و اصناف و روحانیون و بازسازی عملیات والفجر ۸ و پاسخ به شبهات در خصوص جنگ تحمیلی را از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد برشمرد.

انصاری اعزام تیم‌های بهداشتی و درمانی به مناطق محروم در هفته دفاع مقدس را از دیگر برنامه‌های سپاه فتح عنوان کرد و گفت: بسیج جامعه پزشکی با همکاری و تعامل دیگر دستگاه‌ها اعزام تیم‌های بهداشتی و درمانی را به مناطق محروم را خواهند داشت.

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در پایان تصریح کرد: در هفتم مهرماه بازسازی عملیات والفجر ۸ نیز آغاز خواهد شد و از عملیات پیچیده‌ای بود که با پشتیبانی نیروهای مسلح در کنار رودخانه اروند نیز انجام شد و دشمنان را غافلگیر کردند و بیش از ۶۰۰ مرتبه نیروهای اطلاعات وارد عراق شدند تا این عملیات شکل گیرد.

 

۴۸

کد خبر 581391

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار