"جواد کارگران" درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری خبرانلاین اظهار داشت:برگزاری عصر شعر "خاطره دفاع مقدس" در شهرستان های شهرکرد ،اردل ،لردگان،کوهرنگ و فارسان ،برگزاری نمایشاه عکس دوران دفاع مقدس در ادارات زیرمجموعه،حمایت از کتب چاپ شده مرتبط،سنگربندی و ایستگاه صلواتی از جمله برنامه های روز نخست هفته ی دفاع مقدس است .
وی در ادامه افزود: فضاسازی و تبلیغات ،رونمایی از شاخص ترین کتاب های چاپ شده،برگزاری نمایشگاه بزرگ کتاب ناشران ایران ،برگزاری مسابقات، اجرای نمایش های صحنه ای و خیابانی،دیدار با خانواده ی معظم شهدا و نمایش فیلم از دیگر برنامه های فرهنگی در این ایام است.
وی اضافه کرد: برنامه های گرامیداشت دفاع مقدس باید از دولت محوری به سوی مردم محوری تغییر رویکرد دهد.
کارگران گفت: هفته دفاع مقدس فرصتی مغتنم برای انتقال ارزشهای ایثار و شهادت به نسل جوان و نهادینه کردن فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت است.
وی با تاکید برمشارکت حداکثری در برگزاری باشکوه مراسم این هفته تصریح کرد: باید در برپایی برنامه های بزرگداشت دفاع مقدس زمینه فعالیت و حضور همه اقشار مردم و گروههای مختلف فراهم شود.
کارگران گفت: دخیل کردن مردم در برنامه های دفاع مقدس تاثیر بسیار در نهادینه کردن ارزشهای دفاع مقدس در جامعه دارد.
هفته دفاع مقدس از ٣١ شهریور ماه تا ششم مهرماه است
46
نظر شما