ایسنا نوشت: رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ توضیحاتی را درباره خودروهایی که نیاز به دریافت معاینه فنی ندارند، ارائه کرد.

سرهنگ مراد مرادی ، با اشاره به مراجعه شهروندان به مراکز معاینه فنی در پی اجرای LEZ اظهار کرد: همانطور که پیش از این نیز اطلاع رسانی شده بود، این طرح از ابتدای مهرماه آغاز شده و بر اساس آن خودروهای فاقد معاینه فنی اجازه ورود به محدوده طرح زوج و فرد را ندارند و در صورتی که وارد این محدوده شوند توسط دوربین ها جریمه خواهند شد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره خودروهایی که به مراکز معاینه فنی مراجعه کردند، گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی، برخی از رانندگان و مالکان خودروها به دلیل عدم اطلاع از قوانین مربوط به معاینه فنی به این مراکز مراجعه کردند. در حالیکه نیازی به مراجعه به این مراکز به دلیل مدل و سال تولید خودرویشان وجود ندارد.

مرادی درباره خودروهایی که نیازمند دریافت معاینه فنی نیستند، گفت: برابر قانون خودروهایی که پنج سال یا کمتر از تولیدشان گذشته باشد، نیازی به دریافت معاینه فنی ندارند و بر این اساس تمامی خودروهای تولیدی سال‌های ۹۵، ۹۴، ۹۳، ۹۲ و ۹۱ نیاز به دریافت برگه معاینه فنی ندارند.

مرادی افزود: خودروهای وارداتی نیز که سال تولید آنها مربوط به ۲۰۱۲ و پس از آن است، نیازی به دریافت برگه معاینه فنی ندارند. از مالکان این خودروها می‌خواهیم که با توجه به ازدحام موجود در مراکز معاینه فنی از مراجعه به مراکز خودداری کنند.

به گفته وی، این قانون برای کلیه وسایل نقلیه بوده و مصوب مجلس شورای اسلامی است.

وی اضافه کرد: خودروهای فاقد برگه معاینه فنی برابر قانون 500 هزار ریال جریمه خواهند شد.

 

 

۴۲۴۲

کد خبر 582287

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۲
    11 2
    شما که با دوربین عکس می گیرید و بر اساس آن خودرو را جریمه می کنید از کجا می فهمید تولید چه سالی ست؟ آیا جایی هست که در صورت جریمه اشتباهی خودرویمان به ن مراجعه کرده و جریمه را باطل کنیم بی آنکه باعث تضییع وقتمان شود؟ نمی خوایم برای باطل کردن یک جریمه 50 هزار تومانی سه روز از کارمان باز بمانیم.
  • بی نام A1 ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۲
    13 1
    شما فقط بلدید مردم را جریمه کنید.کار از بنیان خراب شما عوض جریمه کردن مردم اولا یقه خودروسازان رابگیرید که ماشین های صفرشون هم کیفیت ندارن دوما ماشین های فرسوده را از مردم بگیرید و بجاش ماشین با کیفیت با شرایط آسان بدهید سوما بیشتر معاینه فنی ها هم سر خودمون کلاه گذاشتن چون اگه واقعا رعایت بشه 90 درصد ماشین ها نمیتونن معاینه فنی بگیرن پس کار را از ریشه اصلاح کنید نه وقتی زورتون به اون کارخانه دار نمیرسه یقه مردم ضعیف را بگیرید شما هم یک هزینه بیشتر جریمه براشون درست کنید و سفره اشونو کوچک تر کنید
  • علی A1 ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۲
    10 0
    اینو باید از اول اطلاع رسانی می کردین نه الان که همه رفتن علاف شدن.
  • بی نام A1 ۰۶:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۸
    0 0
    واقعن تاسف بار هست لطفن تولید کنندگان در صنعت خوددرو رو جریمه کنین ک دیده شده حتی خودروهای ب طاهر صفرشون هم کبفیت درستی نداره و بعد از تحویل ب مشتری هر ماه باید در صف پدیرش اینترنتی تعمیر بود گناه مردم چیه ک روزانه جریمه های هنگفت رو باید تقبل کنن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین