اسما اسماعیل پور:پیشخوان دولت خدمت رسانی به مردم محروم و نقاط کم برخوردار است و برای انجام این مهم تمام تلاش و توان خود را بهکار گرفته ایم .
به گزارش خبرانلاین لرستان ،وی افزود: نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی مسایل و مشکلات شهرستان در سطوح مختلف کشور ، استان و شهرستان به طور جد پیگیر هستند
مدیر کل پست بانک استان لرستان بیان کرد : به دنبال پیگیری های نماینده مردم در بحث توسعه خدمات به مناطق محروم و روستایی وزیرفناوری و ارتباطات ، مدیر کل پست بانک استان را مکلف به توسعه خدمات بانکی و آی تی در سطح استان و شهرستان پلدختر نموده است .
وی عنوان کرد : 40 دفتر خدمات بانکی در شهرستان پلدختر وجود دارد که از این تعداد 31 دفتر پیشخوان روستایی و مابقی شهری است که به صورت آنلاین در سطح روستا ها و شهر خدمات ارائه می دهند.
رستمی گفت : این دفتر پست بانک در روستای سراب حمام تمام خدمات بانکی اعم از افتتاح حساب جاری و قرض الحسنه و پرداخت تسهیلات ، تسهیلات فروش اقساطی در قالب های مختلف و ارایه خدمات مانند پرداخت قبض های آب ، برق و گاز و حقوق و کلیه خدماتی که بانک ها دارند را انجام می دهد.
وی تصریح کرد:در استان لرستان 365 دفتر پیشخوان روستایی و 200 شهری وجود دارد که مهم ترین اثر و نتیجه آن در سطح استان کاهش 2.5 میلیون سفر در سال است .
وی خاطر نشان کرد:از مزایای دیگر دفتر پیشخوان ، پرداخت 120 هزاریارانه در سطح استان از این طریق و کلیه خدمات بانکی که ارائه می دهد و وجود پست بانک و ضریب نفوذ بسیار خوب آن در سطح روستاها موجب شده که خدمات دولت در سطح روستاها گسترش یابد .
رستمی اظهار داشت: باجه ای که امروز در روستای سراب حمام پلدختر افتتاح شد نخستین باجه خصوصی است که به صورت تک خدماتی فقط خدمات پست بانک از طریق آن ارائه می شود و قصد گسترش آن را داریم .
مدیر کل پست استان لرستان گفت: با پیگیری های نماینده پلدختر در مجلس شورای اسلامی و ارتباط آن با وزارتخانه فناوری و ارتباطات و صندوق توسعه ملی ، بانک عامل شناخته شدیم و در آینده در بحث صندوق توسعه ملی شاهد گسترش تسهیلات این صندوق در سطح شهرستان پلدختر خواهیم بود و در این مورد بیشترین سهم را به شهرستان پلدختر اختصاص خواهیم داد .
رستمی اظهار داشت: این خدمات را می توان در بخش کشاورزی،شیلات،دامپروری و مواردی که با نوعی با روستاییان و کسانی که در این زمینه فعالیت دارند وجود دارد ارائه داد .
وی افزود: ما تسهیلات لازم را در اختیار روستاییان قرار داده و در این زمینه فعالیت بیشتری خواهیم داشت و امیدواریم این دفتر پیشخوان برای اهالی منطقه سراب حمام منشا خیر و برکت باشد و از مسئولان آن انتظار می رود آنچه که در خور شان مردم است در ارتباط با خدمات دهی انجام دهند
46
نظر شما