اسکندری خبر داد: اجرای طرح زوج و فرد زباله در منطقه شهرک اوج کرج

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج از اجرای طرح زوج و فرد زباله در منطقه شهرک اوج خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج ،مجتبی اسکندری با اعلام این خبر اظهار داشت: در حال حاضر کانکس های تحویل پسماندهای خشک در شهرک اوج در حال تحویل می باشد.

این مسئول از دیگر اقدامات صورت گرفته در شهرک مذکور به آماده سازی سیستم های تشویقی جهت ترغیب شهروندان در مشارکت طرح تفکیک از مبدا زباله اشاره کرد و گفت: سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج در تلاش است فرهنگ تفکیک از مبدا زباله را در تمام سطح شهر نهادینه کند.

وی با اشاره به لزوم ارتقاء امکانات جهت اجرای طرح تفکیک از مبدا پسماندها، عنوان کرد: دو دستگاه خودرو با این هدف در شهرک اوج مجهز به سیستم جمع آوری پسماند خشک شدند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج در ادامه از فعالیت افراد دوره گرد در راستای جمع آوری پسماندهای خشک یاد و تصریح کرد: جلوگیری وممانعت ورود افراد دوره گرد جمع کننده پسماند به محدوده طرح توسط گشت سازمان صورت پذیرفته است.

آماده سازی گیشه های مخصوص جهت نگهداری پسماندهای تر و خشک و آماده سازی پک مخصوص حاوی بروشور و کیسه های زباله مخصوص از دیگر اقدامات سازمان مدیریت پسماند در شهرک اوج است که مدیرعامل این سازمان به آن اشاره کرد.

اسکندری در بخش پایانی سخنان خود از تهیه برنامه زمان بندی و توزیع آن بین شهروندان جهت اطلاع رسانی و هماهنگی با واحدجمع آوری سازمان مدیریت پسماند خبر داد.

46

کد خبر 582630

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار