به گزارش خبرآنلاین از تبریز، کاهش 5 تا 12 درجه ای دمای هوا در استان آذربایجان شرقی و احتمال بارش برف و تگرگ در نواحی مستعد پیش بینی شده است.
بنابر این گزارش بررسی نقشه های همدیدی آینده نگری و تصاویر ماهواره ای نشان دهنده جوی ناپایدار در 2 روز آینده است که نفوذ و فعالیت سامانه بارشی موجب افزایش ابر، گرد و غبار، وزش باد (گاهی تا شدید)، بارش باران (رگبار باران و رعد و برق) خواهد شد.
بنابر همین گزارش فعالیت اصلی سامانه در روز شنبه سوم مهر بوده و با توجه به شدت بارش ها، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها در نواحی مستعد و بارش برف و تگرگ در ارتفاعات نواحی سردسیر استان وجود دارد.
هواشناسی کشاورزی استان آذربایجان شرقی به کشاورزان توصیه کرد: نسبت به تهویه و تنظیم دما و رطوبت مرغداری ها، دامداری ها، گلخانه ها، سالن های پرورش قارچ و انبارها، مدیریت عملیات برداشت در زراعت های گوجه فرنگی و جالیز برای کاهش ضایعات این محصول و انگور، انجیر و انار اقدام کنند.
قطع آب آبیاری در زراعت های پیاز و سیب زمینی، سرعت بخشی در عملیات کاشت کلزا و آبیاری کلزاهای کشت شده، قطع آبیاری 15 روز قبل از برداشت در مزارع چغندرقند، برداشت عسل و استفاده از داروهای نوزما و واروا و تغذیه کلونی بعد از برداشت عسل و خودداری از ایجاد آتش در مراتع برای پیشگیری از احتمال وقوع آتش سوزی از دیگر توصیه های هواشناسی کشاورزی برای کشاورزان استان است.
46
نظر شما