خبرگزاری اندونزی خبر داد، ایران و اندونزی از سازمان ملل خواستند معنای مشخص و بین المللی از کلمه تروریسم ارائه دهد.


به گزارش ریانووستی به نقل از خبرگزاری آنتارا اندونزی، ایرمان گوسمان رئیس شورای نمایندگان منطقه ای اندونزی روز سه شنبه بمناسبت 60-مین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک با ایران از درخواست ایران و اندونزی از سازمان ملل متحد برای تعیین مفهوم مشخص از کلمه تروریسم خبر داد.

بر اساس این گزارش، رئیس شورای نمایندگان منطقه ای اندونزی اظهار داشت: معانی موجود برای تروریسم هنوز بعلت نبودن سازش جهانی درباره آن بحث برانگیز هستند. سازمان ملل متحد باید بررسی این مسئله را آغاز کند و به توافقی همگانی درباره تعیین مفهوم تروریسم دست یابد.

وی با تاکید بر اینکه اندونزی و ایران تروریسم بین المللی را در هر شکلی که بروز یابد، محکوم می کنند افزود: از این رو اندونزی و ایران سازمان ملل را به رهبری مبارزه با تروریسم بین المللی فرا می خوانند.

کد خبر 58328

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین