۰ نفر
۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸

1870 واحد مسکن محرومان در روستاهای آبادان و خرمشهر واگذار می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، با حضور  محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شریعتی استاندار خوزستان و دکتر نوروزی مدیرعامل بنیاد برکت، تعداد 1870 واحد مسکن محرومین در روستاهای آبادان و خرمشهر روز چهارشنبه 7 مهر ماه 1395 افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.
با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، قرارداد ساخت 4000 واحد مسکن محرومین در روستاهای جنگ‌زده‌ و تخریب‌شده از زمان جنگ تحمیلی در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر، که در سال 1394 منعقد شده است که از این تعداد 1870 واحد تکمیل شده است که قرار است در جریان سفر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و هیأت‌های همراه به استان خوزستان، این واحدهای مسکونی افتتاح شود.

از تعداد 1870 واحد مسکن محرومان که فردا به بهره‌برداری می‌رسند، 960 واحد در روستاهای آبادان و 910 واحد در روستاهای خرمشهر قرار دارند. مسکن ایمن و استاندارد یکی از اساسی‌ترین نیازهای هموطنان در مناطق محروم کشور است.

در این راستا، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ساخت حدود 7 هزار واحد مسکن محرومان در مناطق محروم سراسر کشور را با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در دست پیگیری و ساخت دارد.
لازم به توضیح است در جریان سفر آقای دکتر مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و هیأت همراه به استان خوزستان در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه 7 و 8 مهر ماه، تعدادی از پروژه‌های زیربنایی و مدارس و طرح‌های توانمندسازی اقتصادی بنیاد برکت و گروه توسعه اقتصادی تدبیر افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

 

3535

کد خبر 583917

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین