شانا نوشت:وزیر نفت نیجریه اعلام کرد با وجود برخی پیشرفت‎ها در تعامل اعضای اوپک، احتمال دستیابی به توافق برای تثبیت عرضه نفت اندک است.

طبق اعلام امانوئیل ایبه کاچیکوو، وزیر نفت نیجریه، توافق احتمالی اعضای اوپک برای تثبیت عرضه نفت شامل نیجریه نخواهد شد، اما صداقت در تعامل میان اعضای این سازمان در حاشیه اجلاس مجمع بین‎المللی انرژی، یک پیشرفت واقعی به شمار می‎آید.

وی همچنین با اشاره به درگیری‎های اخیر در منطقه نفت‎خیر دلتای نیجر در جنوب نیجریه، اعلام کرد میانگین تولید روزانه نفت این کشور ٥٠٠ تا ٧٠٠ هزار بشکه کاهش داشته است.

وزیر نفت نیجریه اعلام کرد اعضای اوپک درک می‎کنند که این کشور باید از هرگونه توافق برای کاهش یا تثبیت اندازه تولید مستثنی باشد.

کاچیکوو گفت: ما برای تأمین منابع لازم برای پیشرفت کشور، دچار مشکل هستیم.

وی همچنین اعلام کرد صداقت در تعامل میان اعضای اوپک، یک پیشرفت واقعی به شمار می‎آید.

وزیر نفت نیجریه گفت: صداقت درباره واقعیت‎ها، واکنش‎های لازم و تمایل همه طرف‎ها برای یافتن راه‎حل چند جانبه، همان چیزی است که پیشرفت واقعی به شمار می‎آید.

 

22439

کد خبر 583998

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین