به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس دهم در بازدید از پشت صحنه سریال طنز استانی "قطارچیان" از نزدیک از روند ساخت این مجموعه 12 قسمتی بازدید کرد.
وی در این بازدید با بیان اینکه به عنوان نماینده مردم حمایت از هنرمندان کردستانی را وظیفه ذاتی خود می دانیم، اظهار کرد: بسیار خرسندم که جوانان کردستانی در حوزه فیلم سازی فعال بوده و در سطح کشوری و حتی بین المللی حرفی برای گفتن دارند.
دکتر فرشادان توجه به اقتصاد فرهنگ را بسیار مهم عنوان و خاطرنشان کرد: در سفر اخیر دکتر جنتی به استان کردستان عنایت ویژه مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این مهم را به ایشان یادآوری و خواستار اقدامات عملی وزارت تحت مدیریتشان به این حوزه شدیم.
وی فعالیت در حوزه هنر و از جمله ساخت فیلم و سریال را پرهزینه و سخت دانست و با اشاره به مشکلات موجود، گفت: اگر بتوانیم پتانسیل های جوانان کردستانی در بخش فیلم، سریال و تئاتر را به کار بندیم به طور قطع می توان به برداشتن گام هایی برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی به این حوزه در آینده نه چندان دور امیدوار باشیم.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در خانه ملت با بیان اینکه مساعدت در ساخت سریال "قطارچیان" را از وزیر ارشاد پیگیری می کنم، تاکید کرد: باید حوزه فرهنگ و هنر کردستان به حدی مورد توجه قرار گیرد که بخشی از مشکلات اشتغال استان توسط بکارگیری درست ظرفیت های بسیار بالای کردستان در این حوزه مرتفع گردد.
وی افزود: دید مردم و بخصوص هنرمندان ایرانی به استان کردستان و مردمان این دیار بسیار مثبت است و به همین دلیل است که درخواست برای شرکت بازیگران مطرح کشوری نظیر آقای حمید لولایی و خانم مریم سعادت در این سریال با پاسخ مثبت آنان روبرو شده است.
دکتر فرشادان تصریح کرد: از دیرباز با هنرمندان کردستانی و به خصوص عوامل سریال "قطارچیان" ارتباط صمیمی داشته بنابراین در حد نیاز از توان ادارات و سازمان های استان برای کمک به مجموعه دست اندرکاران این سریال بهره می بریم.
46
نظر شما