ایسنا نوشت: گرچه یکی از ایرادات همیشگی به تولید کنندگان سوسیس و کالباس استفاده از خمیر مرغ در فراورده های گوشتی بود، اما رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تاکید می‌کنند که امروز هیچ برند استانداردی از خمیر مرغ استفاده نمی کند.

نیره پیروزبخت با بیان این که این سازمان همچنان بر سر موضع خود علیه استفاده از خمیر مرغ باقی است گفت: سازمان استاندارد همچنان استفاده از خمیر مرغ را در فراورده های غذایی ممنوع می داند و به همراه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت جهاد کشاورزی بر این موضوع نظارت داریم.

وی ادامه داد: البته ممکن است در مواردی که این فراورده ها در کارگاه های زیر زمینی تولید می شود استفاده از خمیر مرغ مشاهده شود، اما در تولیدی های مجاز دارای علامت استاندارد ما قاطعانه می گوییم از خمیر مرغ استفاده نمی‌شود و این موضوع از طرف سه دستگاه به طور جدی مورد نظارت قرار میگیرد.

تعطیلی ۱۰۰ جایگاه CNG به علت عدم رعایت استاندارد

رئیس سازمان ملی استاندارد در ادامه با اشاره به کنترل هایی که روی نازل ها و جایگاه های سوخت رسان از سوی این سازمان صورت میگیرد اظهار کرد: طبق برنامه نظارتی مستمر موجود سال گذشته ۱۰۷ هزار نازل سوخت در جایگاه های عرضه کننده بنزین کنترل شد و مواردی که به لحاظ استاندارد دارای مشکل بود پلمپ شدند.

وی در خصوص جایگاه های گاز طبیعی نیز گفت: بر اساس برنامه جایگاه های CNG باید کنترل می‌شدند که متاسفانه تا سال گذشته این اتفاق نیفتاده بود، اما در سال ۱۳۹۴ برسی جایگاه های CNG در دستور کار قرار گرفت و تقریبا ۳۰۰۰ ایستگاه بازرسی شد که در پی این بازرسی ها به علت ایرادات و عدم رعایت برخی استانداردها و حدود ۱۰۰ جایگاه با نظر این سازمان تعطیل شدند.

ممنوعیتی برای واردات روغن پالم وجود ندارد

پیروزبخت همچنین درباره موضوع وفور ماهی تیلاپیا در بازار، علیرغم ارزش غذایی پایینی که دارد، گفت: سازمان استاندارد مسئول کنترل واردات یا تنظیم بازار نیست که تعیین کند چیزی وارد بشود یا نشود و به طور خاص موضوع ماهی در تمامی موارد از واردات، تا توزیع آن مربوط به سازمان شیلات است.

وی درباره افزایش واردات روغن پالم هم توضیح داد: واردات روغن پالم به تنهایی بلامانع است و مصرف آن نیز در چهار موضوع متفاوت است که باید دید برای کدام یک وارد شده است و این یعنی استفاده بعدی این روغن اهمیت دارد که اگر برای استفاده در تولید لبنیات وارد شود ما با آن برخورد میکنیم که این برخورد هم نه با واردات بلکه با تولیدکنندگانی خواهد بود که از آن در محصولات لبنی استفاده می کنند.

47234

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 587632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
    36 1
    موضوع وفور ماهی تبلاپیلا در بازار به تمایل تجار فرصت طلب ایرانی به اشغال چینی وارد کردن بر میگردد تولیدو سلامت کشور را همین بنجل های وارداتی از چین که شامل مواد غذایی و میوه جات هم شده زمین گیر و نابود کرده است و جیب خیلی ها را پر از پول باداورده .
    • علی A1 ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
      0 0
      ماهی تیلاپیا بنجل نیست این ضعف بازار ماست که باعث میشه یه رغیب از ان ور دنیا میاد بازار رو تو دست میگیره . ماهی تولید داخل خیلی گران هستش با کلی ضایعات و دور ریز
  • بی نام A1 ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
    28 3
    جوک نگو عزیزم،بدون تردید از خمیر مرغ استفاده میشه
    • بی نام A1 ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
      1 0
      بی تردید از خمیر مرغ استفاده میشه و بی تردید اگر استفاده از خمیر مرغ تأیید یشه مثه جریان لبنیات پرچرب شده با روغن پالم که خیلی از صنایع لبنی را زمین گیر و متضرر کرد، کلا فاتحه صنایع تولید سوسیس و کالباس خونده میشه. هنوز یادم نمیره در جریان ماجرای گوشت های آلوده پای چند تا از برندهای معروف سوسیس و کالباس ایران گیر بود و کلی زیان مالی دیدند و سالها طول کشید دوباره کمر راست کنند. تولید بی کیفیت برای ایجاد اشتغال زورکی نتیجه اش میشه صنایع فاجعه بار خودروسازی، لبنیات، سوسیس و کالباس و ده ها مورد دیگر.
  • امین A1 ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
    0 0
    آها خیالم راحت شد مثل جریان آبلیموها دیگه؟
  • بی نام A1 ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
    0 0
    همه چیز توش هست .دیروز بعد مدتها اجبارا سوسیس میخوردم یه تیکه استخون دنده مرغ توش بود حالا به اون دنده چی چسبیده بوده اونا دیگه قابل مشاهده نیود
  • امیرعلی A1 ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
    1 0
    اگه خمیر مرغ استفاده نمیشه میشه لطف بفرمایید ماده اولیه تولید سوسیس و کالباس رو نام ببرید؟ اجتملا از گوشت قرمز استفاده میشه..هوم؟
  • بی نام DE ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
    2 0
    85 درصد نتلا از روغن پالم است. خواستم بگویم تا مردم بدانند که نتلابار ها چه به خوردشان می دهند.
  • مقیمی IR ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
    2 0
    لطف کنید بگید از چی استفاده میشه