در دومین روز از سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به کهگیلویه وبویراحمد صبح امروز دکترلاریجانی دیداربا امام جمعه،بازدیداز بافت فرسوده شهردوگنبدان وحضور در شورای اداری را دربرنامه کاری خود داشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان کهگیلویه و بویراحمد،غلامرضا تاج گردون در نشست شورای اداری گچساران که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی و محلی برگزار شد، اظهار داشت: برنامه تخصیص اعتبارات ویژه مناطق نفت خیز به مجلس ارائه و اگر به گچساران تخصیص داده شود این شهرستان نیازی به اعتبارات عمرانی استانی ندارد.

وی با تشریح برخی خدمات صورت گرفته در دولت تدبیر و امید در این مدت، خاطرنشان کرد: قول می‌دهم اگر دولت و مسئولان استانی ما را یاری دهند بدون شک گچساران و باشت دیگر نیازی به بودجه عمرانی ندارد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: الان می گویم و حاضرم بنویسم که اگر این اعتبارات به گچساران و باشت تخصیص داده شود تا شش یا هفت سال دیگر نیازی به اعتبارات عمرانی نداریم.

تاج گردون با بیان اینکه در قانون جدید قرار است توجه ویژه ای به شهرستان هایی که میانگین نرخ بیکاری پایینی دارد شود، خاطرنشان کرد: نفت گچساران قلب تپنده ایران است و وقتی این قلب ایستاد رژیم شاهنشاهی نیز افول کرد.

وی گفت: کهگیلویه بزرگ محروم‌ترین نقطه کشور است و البته اگر باز هم صدای "هل من ناصر الینصرنی " در کشور بلند شود باز همین مردم به این ندا پاسخ می دهند.
 امام جمعه گچساران دردیدار بادکتر لاریجانی و مسئولان استانی بیان کرد: این حرف‌های مردم فقیر و مظلوم دل انسان را به درد می‌آورد وقتی می‌شنویم که مردم در این شهر نان قرضی از نانوایی‌ها می‌خرند.
وی گفت: این شهرستان در کشور یکی از ثروتمندترین شهرها به حساب می‌آید که با ذخایر نفت و گاز می‌توان به جرأت گفت که گچساران ثروتمندترین شهر ایران است.
حجازی افزود: این شهر از نظر منابع زیرزمینی ثروتمندترین شهر ایران به حساب می‌آید اما در روی زمین همین شهر بیکارترین شهر ایران لقب گرفته که بیشترین تعداد بیکاران را به خود اختصاص داده است.
علی لاریجانی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد که قصد نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ را ندارد.
او شایعات کاندیداتوری خود را در انتخابات پیش رو را رد کرد و چینش کنونی مجلس شورای اسلامی را مطلوب ارزیابی و اظهار داشت: مجلس دهم از مجلس نهم فعال‌تر است.
رییس مجلس دهم افزود: مصوباتی را در سفر دو روزه به کهگیلویه و بویر احمد در نظر می‌گیریم که برای رفع محرومیت‌های این استان موثر باشد.
علی لاریجانی با اشاره به ایام محرم و صفر اظهار کرد: همیشه انسان باید این حس را داشته باشد که حیات باعزتی برای خود خلق کند.
وی در همین زمینه گفت: در دنیای کنونی خیلی کشورهای اطراف ما هستند که نفت و گاز دارند و پول زیادی عاید آنها می‌شود،‌ اما وضع و حال آنها را که نگاه کنیم عزتمندانه زندگی نمی‌کنند و با یک تلفن قدرت‌های جهانی مسیر آنها عوض می‌شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان شرایط موجود کشور و کمبودها و مضیقه‌هایی که وجود دارد،‌ گفت: 200 هزار میلیارد تومان از بودجه کشور صرف حقوق و مزایا می‌شود چون سیستم دیوانی کشور بر این اساس بوده و تنها 20 هزار میلیارد تومان برای عمران کشور در نظر گرفته می‌شود.

46

کد خبر 587693

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار