معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان ظهر امروز شنبه در مراسم افتتاح زنجیره سرد دانشکده علوم پزشکی آبادان اظهار کرد: این مجموعه شامل دو زنجیره مجزای بالای صفر درجه و زیر صفر درجه است.
شهرام ترحمی در خصوص کاربردی این زنجیره سرد در دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: زنجیره زیر صفر برای نگهداری مواد واکسنی و بیولوژیکی همچون واکسن فلج اطفال که نیاز به دمای زیر صفر دارند به بهرهبرداری رسید.
وی ادامه داد: زنجیره مذکور مجهر به سیستم اعلام هشدار دهنده است و در صورت قطعی برق زنجیره، این اتفاق بلافاصله به اپراتور اعلام میشود.
ترحمی تصریح کرد: این زنجیره سرد در مساحتی حدود ۷۰ مترمربع تعریف شده و برای راه اندازی آن اعتباری حدود هشت میلیارد ریال هزینه شده است.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان یادآور شد: به طور همزمان ۲۰۰ دستگاه یخچال نگهداری واکسن نیز در شهرستانهای آبادان، خرمشهر و شادگان توزیع شد، این یخچالها به سفارش دانشکده علوم پزشکی آبادان و ویژه کاربرد یاد شده ساخته شده است.
۴۸
نظر شما