مذاكرات اسلام آباد

انتقاد فرماندار پلدختر از کیفیت نامناسب نان نانوایی‌ها

فرماندار پلدختر در بازدید سرزده از نانوایی های سطح شهر از کیفیت نامناسب نان آنها انتقاد کرد

اسما اسماعیل پور - خبرانلاین لرستان: نعمت اله دستیاری در حاشیه این بازدید در گفت و گو با خبرنگار خبرآنلاین پلدختربا انتقاد از نحوه ارائه خدمات نانوایی های شهرستان پلدختر از تشدید نظارت و بررسی تخلفات توسط ادارات صنعت ، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی خبرداد .
وی افزود: اکثر نانوایی های پلدختراز نظر کمی و کیفی و بهداشتی از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند به گونه ای که کسی برای تهیه نان از آنها رغبتی نشان نمی دهد .
وی گفت: نان قوت لایموت و برکت سفره ما مسلمانان است که باید با بهترین کیفیت و مرغوب به دست مردم برسد و این حق مردم است .
وی عنوان کرد: در بازدیدی از وضعیت نانوایی های سطح شهر و مشاهده کیفیت پخت نان از نزدیک و جویا شدن از میزان رضایتمندی مردم مشخص شد که متاسفانه بهداشت و نظافت تعدادی از نانوایی ها به طور کامل رعایت نمی شود .
فرماندار پلدختر گفت: توجه به کیفیت و بهداشت نان باید در سرلوحه کاری نانوایان قرار گیرد و در این زمینه هیچ گونه کم کاری پذیرفتنی نیست .
دستیاری از رعایت نکردن بهداشت در برخی نانوایی های سطح شهر انتقاد کرد و گفت: رعایت مسایل بهداشتی در نانوایی ها ضروری و از مطالبات به حق مردم است که ما به جد پیگیر این موضوع هستیم .
دستیاری افزود: در این رابطه با شبکه بهداشت و درمان و همچنین غله استان تماس حاصل شد و از شبکه بهداشت خواسته شد که به رعایت بهداشت و نظافت نانوایی ها توجه ، دقت ،نظارت و سخت گیری بیشتری داشته باشند .
وی گفت: کیفیت آرد نانوایی شهرستان پلدختر پایین است و در این رابطه پیگیر موضوع هستیم تا گامی در راستای نان سالم و مرغوب به مردم برداریم که این امر از مطالبات مردم است .
فرماندار پلدختراز آرد نامرغوب نانوایی های سطح شهرستان انتقاد کرد و اظهار داشت:کیفیت پخت نان رضایت بخش نیست و آرد تحویلی به نانوایی های شهرستان از کیفیت نان تولیدی پایینی برخوردار است و نارضایتی بسیاری از شهروندان را به دنبال داشته است .

 

۴۸

کد مطلب 593937

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =

آخرین اخبار