معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در جلسه هماهنگی کمیته فنی طیور گوشتی استان که با حضور مدیر و معاون شرکت پشتیبانی امور دام استان، نمایندگان اداره کل دامپزشکی استان، معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، کارشناسان عضو کمیته و انجمن صنفی غیر دولتی مرغ گوشتی که در سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شده گفت: دخیره سازی و انجماد گوشت مرغ به منظور حمایت از مرغداریها صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرآنلاین ،مهندس خانی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این جلسه را بررسی وضعیت بازار گوشت مرغ و همچنین بحث و تبادل نظر در رابطه با نحوه ذخیره‌سازی و انجماد گوشت مرغ در دستور کار قرار گرفته افزود: اطلاع رسانی از طریق مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌های استان در راستای شرایط ویژه تحویل گوشت مرغ با قیمت مصوب برای ذخیره‌سازی و انجماد سازی به بهره‌برداران انجام می شود.

خانی با بیان اینکه ذخیره‌سازی و انجماد توسط پشتیبانی امور دام انجام می‌شود خاطرنشان کرد: شرکت پشتیبانی امور دام دستورالعمل‌های نحوه خرید و مکاتبات جاری در رابطه با ذخیره‌سازی را باید به معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی ارسال نماید.

وی با اشاره به اینکه در خرید و ذخیره‌سازی باید کنترل و نظارت انجام پذیرد تصریح کرد: مدیریت تنظیم بازار با همکاری نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اداره کل دامپزشکی استان نسبت به گشت مشترک و نظارت بر کشتارگاه‌های طیورو همچنین بررسی تونل انجماد و سردخانه را به عهده دارند.

خانی اضافه کرد: با محوریت مدیریت تنظیم بازار برای کنترل و نظارت بر کشتارگاه‌های طیور و همچنین ذخیره‌سازی و انجماد جلساتی به صورت منظم و مستمر برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: شرکت پشتیبانی امور در راستای حمایت از واحدهای تولیدی اقدام به خرید گوشت مرغ به صورت نقدی می‌کند و برای تشویق و ترغیب مرغداران به ازای هر کیلوگرم گوشت مرغ تحویلی سه کیلوگرم ذرت و به ازای هر کیلوگرم ذرت با قیمت 8500 ریال به صورت تضمینی و مدت دار سه ماهه اقدام می‌شود .

خانی تصریح کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت نسبت به یکسان سازی قیمت گوشت مرغ در بازار با هماهنگی مدیریت تنظیم بازار اقدام می نماید.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه با باید در خصوص زنده فروشی مرغ در سطح استان هماهنگی لازم با مراجع ذی صلاح به عمل آید گفت: باید اداره کل دامپزشکی با کمک دستگاه‌ها و سازمان‌های ذیرربط از زنده فروشی مرغ جلوگیری ‌کند.

خانی در خصوص کیفیت گوشت مرغ گرم بسته‌بندی شده افزود: مقررشده اداره کل دامپزشکی با دعوت از مدیران عامل کشتارگاهها و کارشناسان فنی بهداشتی جلسه‌ای را در این خصوص برگزار کنند.

گفتنی است در این جلسه مقرر گردید انجمن صنفی کارفرمایی مرغداران گوشتی استان به عنوان تنها مرجع قیمت‌گذاری همچون استان‌های همجوار نسبت به قیمت‌گذاری روزانه گوشت مرغ با همکاری دستگاهها و سازمان‌های ذیرربط اقدام کند.

46

 

کد خبر 596580

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار