ایسنا نوشت: برخی از نمایندگان پارلمان مصر درخواست‌هایی را برای پس گرفتن رای اعتماد از دولت به دلیل شکست در رویارویی با بحران‌های پیاپی مطرح کرده‌اند.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، این در حالی است که عده‌ای دیگر از نمایندگان مخالفت خود را با این درخواست‌ها اعلام و تاکید کرده‌ند که آنها پشتیبان دولت در سایه شرایط دشوار کنونی هستند.

پیشتر شریف اسماعیل، نخست وزیر مصر برای پاسخ به استیضاح‌های نمایندگان به مقر پارلمان رفت. وی گفت که اوضاع در مصر از ثبات برخوردار است و از بسیاری از کشورهای دیگر همچون سوریه، عراق و لیبی بهتر است.

وی گفت: بحران‌های کنونی در مصر نتیجه اوضاع گذشته است و به دلیل دولت‌های قبلی است که از ریسک کردن هراس داشتند و اگر اینمساله در گذشته رخ داده بود، اوضاع در حال حاضر به اینجا نمی‌رسید.

در همین حال، علی عبدالعال، رئیس پارلمان مصر گفت: پارلمان با دولت در تمامی تصمیمات دشواری که برای برون رفت از وضعیت اقتصادی کنونی اتخاذ کرده، همبستگی می‌کند.

همزمان، علاء عابد، رئیس کمیسیون حقوق بشر در پارلمان مصر گفت: نمایندگان توافق کرده‌اند که به دولت "شریف اسماعیل" فرصت یک ماهه بدهند تا ما ببینیم آیا دولت سفارشات مطرح شده در مقابل پارلمان را اجرایی می‌کند یا خیر. مشکل این است که از تجارب و ایده‌های جوانان بهره گرفته نمی‌شود. اگر دولت دیگری نیز بیاید، با همان دیدگاه‌ها و تصمیم‌ها کار خواهد کرد.

از سوی دیگر، ناجی الشهابی، رئیس حزب "نسل دموکرات" گفت: جلسه پارلمان و شور و شوق شدید نمایندگان برای پس گرفتن رای اعتماد از دولت، فرصتی برای پارلمان برای به دست آوردن مجدد اعتماد مردم بود که این فرصت از دست رفت.

الشهابی خاطرنشان کرد، پارلمان به عملکرد خود به عنوان ابزاری وابسته به دولت و تحت دستورات آن عمل خواهد کرد.

52310

کد خبر 596663

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین