به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ محمدباقر الفت، که در همایش نقش رونق اقتصادی در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در همدان سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: فعالیت مشروع در کشور والا و پراهمیت است.
وی خاطرنشان کرد: اگر اتفاق زیانباری در کشور رخ داده به سبب کمتوجهی به فرمایشات رهبری است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد ادامه داد: میطلبد تمام دستاندرکاران در بخش دولتی و بخش خصوصی به عنوان نقشآفرینان در این عرصه به یکپارچگی و انسجام لازم برسند و در یک فعالیت با بنیان صحیح حرکت کنند.
وی یادآور شد: اگر صحبت از فعالیت در عرصههای اقتصادی میکنیم و میخواهیم همه وارد شده و پولهای خود را وارد کار کنند باید مراقب بود دچار اشتباه نشویم چراکه همه نباید وارد این عرصه شوند.
الفت با تاکید بر اینکه عرصه اقتصاد باید پاک باشد افزود: هر کس کارکرد و درآمد مشروع داشت زیر چتر قانون و حمایت دادستانیها قرار میگیرد.
وی تاکید کرد: عرصه را نباید برای افرادی که نان خود را در خون مردم میزنند باز کنیم.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه علمای علم اقتصاد دو عامل اصلی برای رشد اقتصاد مطرح میکنند، تصریح کرد: در مورد منابع انسانی به راحتی میتوان نیروهای مستعد کشور را شناسایی کرده و دورههای آموزشی برای انتقال مهارت برگزار کرد.
وی با بیان اینکه در عرصه سیاسی باید این اطمینان را به سرمایهگذاران بدهیم که رفتاری نمیکنیم که داراییهای مشروع آنها دچار آسیب و خسران شود، افزود: یکی دیگر از موضوعات غیر اقتصادی که باید دچار تغییر شود نگاههای اجتماعی است.
الفت، با بیان اینکه برخی از تبلیغات مسموم باعث شد نگاه عموم نسبت به هر سرمایهگذاری منفی شود افزود: استخدام و سپردن امور دولتی به برخی افراد و وارد شدن برخی افراد به مجلس و مراجع تصمیمگیری بسیار غلط بود.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه به طور قطع و یقین باید روابط کارگر و کارفرما متعادل شود، یادآور شد: دولت مکلف است در رابطه ناموزون دخالت کرده و به نحو عقلایی متعادل کند.
وی با بیان اینکه بسیاری از کشورها روابط خود را با کارگران حل کرده و کارگر در سود و زیان همراه است، توضیح داد: کارفرماها نیز باید در افکار و اعتقادات خود تغییر ایجاد کنند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه برخی تصمیمگیریها به کشور آسیب میزند، افزود: به طور مثال تصمیم گرفته شد پول دولت بین بنگاههای زودبازده تقسیم شود و به جای اینکه پول به کارخانهها برود به ساختمانسازی رفت و به گل و سنگ تبدیل شد و کسانی که پول را گرفتند اکنون پرداخت آن برایشان سخت است.
وی با بیان اینکه جریان سازمانیافته در اثر ارتکاب فرآیند مفصلی را طی میکند که به افراد بسیاری آسیب میزند، ادامه داد: فساد اقتصادی هفت سر دارد و مبارزه با آن جرأت میخواهد.
وی افزود: فساد دستگاهها، افراد زیادی را آلوده میکند و برای از بین بردن آن باید سرهای زیادی را قطع کرد.
الفت درخصوص چگونگی پیشگیری از فساد گفت: قانونگذار تلاش میکند سازمانهای جامعه مدنی را رونق دهد و حضور آنها را در جامعه تضمین کند و برای آنها بستر فعالیت ایجاد کند تا مانع فساد شود، به واقع مردم را باید فعال کرد تا از فساد جلوگیری کنند.
46
نظر شما