ربیس مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران همیشه از امنیت و آرامش در پاکستان دفاع کرده و می‌کند.

به گزارش  مهر ، رانامحمد اقبال‌خان رییس مجلس ایالت پنجاب پاکستان که در رأس هیئتی پارلمانی از این ایالت، سرگرم دیدار از کشورمان است، بعد از ظهر امروز چهارشنبه در محل مجلس شورای اسلامی با علی لاریجانی دیدار و گفتگو کرد.

اهم سخنان رییس مجلس شورای اسلامی در این دیدار عبارت است از:

  • اشتراکات مذهبی و فرهنگی برخاسته از اسلام باعث استحکام پیوند‌ها و مراودات برادرانه دو ملت شده است.
  • حضرت امام‌خمینی (ره) همواره بر ضرورت اتحاد کشورهای اسلامی در مقابل جهان استکبار تأکید داشتند. وضع اسف‌بار کنونی فلسطین ناشی از عدم اتحاد کشورهای اسلامی است.
  • متأسفانه امروز بسیاری از کشورهای مسلمان به جای تکیه بر یکدیگر، به قدرت‌های بیگانه و مخالف اسلام تکیه کرده‌اند.
  • روابط جمهوری اسلامی ایران و پاکستان استراتژیک، عمیق و بسیار ممتاز است. جمهوری اسلامی ایران همیشه از امنیت و آرامش در پاکستان دفاع کرده و می‌کند.
  • جمهوری اسلامی ایران همواره با دخالت سایر قدرت‌ها در مسائل منطقه مخالف بوده است. کشورهای منطقه خود می‌توانند امنیت را حفظ کنند.
  • گسترش همکاری‌های پارلمانی در تقویت مناسبات دوجانبه اهمیت دارد. هر چه روابط بین ملت‌های منطقه در هم بیشتر تنیده شود، مجال برای رخنه بیگانگان فراهم نخواهد شد.
    "رانامحمد اقبال‌خان" رئیس مجلس ایالت پنجاب پاکستان نیز در این دیدار روابط دو کشور را خوب و ممتاز توصیف کرد و با اشاره به پیوندهای عمیق مذهبی و فرهنگی دو ملت، توضیح داد: هیچ کس نمی‌تواند به روابط خوب و برادرانه دو کشور آسیب برساند.
    وی در خاتمه با قدرانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از ملت و دولت پاکستان در مجامع گوناگون، تصریح کرد: ملت پاکستان هیچ‌گاه کمک‌های ایران در شرایط دشوار را فراموش نخواهد کرد.
کد خبر 59978

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین