ایسنا نوشت: باراک اوباما به همراه خانواده‌اش پس از پایان دوران ریاست جمهوری به یک خانه گرانقیمت در نزدیکی کاخ سفید نقل مکان می‌کنند.




به گزارش راشاتودی، خانواده اوباما در ژانویه 2017 میلادی در یک خانه با 9 اتاق خواب، بالکن و یک باغچه خصوصی در محله کالورما واقع در شمال غربی واشنگتن سکونت خواهد داشت. منطقه کالورما، یکی از مناطق گرانقیمت واشنگتن است و منازل لوکس بسیاری در این منطقه قرار دارد، علاوه بر آن سفارت بسیاری کشورها هم در این منطقه واقع شده است.

در همسایگی منزل آینده باراک اوباما، دفتر وابسته وزارت دفاع روسیه در واشنگتن قرار دارد.

 اوباما پیشتر اعلام کرده بود که بعد از اتمام دوران ریاست جمهوری تا پایان تحصیل فرزندانش مالیا 18 ساله و ساشا 15 ساله در واشنگتن باقی خواهد ماند. در حال حاضر آنها در مدرسه‌ای که فرزندان بسیاری از روسای جمهور آمریکا و مقامات عالی رتبه دولتی از آن فارغ التحصیل شده‌اند، مشغول به تحصیل می‌باشند.

 منزل آینده باراک اوباما ​با 2800 متر مربع و از سه طرف در احاطه پارک کالوراما است. این ساختمان در سال 1928 میلادی ساخته شده، دارای 9 اتاق و 7 حمام است.
طراحی داخلی این ساختمان قدیمی بیشتر با رنگ سفید و خاکستری است و آخرین بار در می 2014 میلادی به قیمت 5.3 میلیون دلار، توسط جو لوکهارت، سخنگوی سابق کاخ سفید در زمان بیل کلینتون خریداری شده است.

به گفته مشاورین املاک، باراک اوباما این عمارت را اجاره کرده است. منزل آینده اوباما، بزرگ‌ترین خانه در این خیابان است ولی گرانترین و زیباترین محسوب نمی‌شود.
ویژگی اصلی این عمارت، وجود باغچه‌ای بزرگ برای کاشت میوه و سبزیجات است که میشل همسر باراک اوباما به آن علاقه زیادی دارد.

اجاره این ساختمان 22 هزار دلار در ماه است البته روسای جمهور آمریکا سالانه یک میلیون دلار به صورت مادام العمر حقوق دولتی دریافت می‌کنند.

 

52310

کد خبر 599911

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۲
    34 0
    آیا ما از محل زندگی و هزینه ها و حقوق رییس جمهور و مقامات کشور خودمون اطلاع داریم؟ از شرایط خانواده و نزدیکانشون چطور؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین