۰ نفر
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۹

ایرنا نوشت: دونالد ترامپ پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز یکشنبه وعده داد که بی درنگ سه میلیون مهاجر فاقد مدارک قانونی را از کشورش اخراج می کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، وی یادآور شد که پس از برعهده گرفتن زمام امور، این تعداد مهاجر را مجبور به خروج از آمریکا می کند.

ترامپ گفت: قصد داریم افراد جنایتکار و کسانی که از پیشینه جنایی برخوردارند، اعضای باندهای تبهکار و سوداگران مواد مخدر را که ممکن است تعدادشان به سه میلیون نفر برسد، از کشور اخراج کنیم یا به زندان بیاندازیم.

وی در مورد ایجاد مانع در مرز آمریکا با مکزیک یادآور شد که این مانع ممکن است کاملا از خشت و آجر نباشد، بلکه در بخش هایی از این مرز، نرده کشیده شود، اما در بخش های خاصی از آن، احداث دیوار مناسب تر است.

دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در جریان انتخابات این کشور که سه شنبه هفته گذشته برگزار شد، به پیروزی دست یافت.

52311

کد خبر 600558

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین