درگیری بامدادی ماموران شهرداری با اهالی شهرک زیتون/ خانه‌های مردم را با وسایل داخلش تخریب کردند

شهرک زیتون و حواشی‌اش دوباره خبرساز شده است. اهالی می‌گویند بامداد امروز ماموران شهرداری به این شهرک رفته و خانه‌ها تخریب کرده‌اند. این‌درحالی است که مقاومت اهالی باعث بوجود آمدن درگیری شده است.

زهرا داستانی: ساکنان شهرک زیتون می گویند که ساعت 4 صبح امروز دوشنبه ۲۴ آبان، نیروهای شهرداری با همراهی نیروهای انتظامی به این شهرک واقع در سرخه حصار مراجعه و با اهالی این شهرک درگیر شدند. در جریان این درگیری تعدادی از مردم زخمی و به گفته شاهدان یکی از اهالی کشته شده است.

احمدیان یکی از ساکنان شهرک زیتون در گفت و گو با خبرآنلاین این حادثه را چنین شرح می‌دهد: ساعت 4 صبح بود که به شهرک حمله کردند. تمامی ماشین های مردم را خرد کردند و مردم را کتک زدند. مردم در برابر آنها مقاومت کردند اما چون آنها مسلح بودند مردم توانی برای جلوگیری از آنها نداشتند.  

این ساکن شهرک ادامه می‌دهد: ماموران یگان ویژه از طرف شهرداری بودند. 40 تا 50 اتوبوس را آورده بودند تا مردم را  منتقل کنند.

به گفته او، بعد از درگیری‌، مجروحان به بیمارستان منتقل شده‌اند اما مردم برای مراجعه به بیمارستان با مشکلاتی مواجه شده‌اند: اورژانس آمد ولی گفت مردم مجروح و زخمی را به بیمارستان منتقل نمی کند و برای انتقال ماموران مجروح و زخمی به شهرک آمده است. ما را تا دم پارک آوردند چون اجازه تردد ماشین‌ به داخل نبود. بالاخره اورژانس 115 آمد و ما الان در بیمارستان امام حسین هستیم.

خانم احمدیان می گوید به واسطه ضربه محکمی که به چشمش خورده و خون مردگی،‌ در بخش چشم پزشکی بیمارستان امام حسین (ع) به سر می‌برد.

مرد 50 ساله بیهوش در میان مجروحان

او در پاسخ به اینکه چه تعداد زخمی و مجروح از حادثه دیشب به بیمارستان منتقل شده اند، می‌گوید: اطلاع دقیقی از تعداد زخمی‌‌ها ندارم. بخشی از زخمی ها را به بیمارستان امام خمینی منتقل کرده‌اند و ما دو نفر را به بیمارستان امام حسین (ع) آوردند.

این ساکن شهرک ادامه می‌دهد: مردی 50 سال در میان زخمی‌ها بود که از شدت جراحت بیهوش بود. تمام سر و صورتش خون‌آلود بود و فکر نمی‌کنم که زنده مانده باشد.

به گفته او، در پی درگیری‌های ماموران و مردم، افرادی دستگیر شده‌اند اما دو ساعت بعد آزاد شده اند.  

احمدیان از بسته بودن راه ترکمن‌ده خبر می‌دهد و می‌گوید: مسیر ترکمن‌ده از زمین های ما رد می شود. ما سال‌هاست که در این منطقه زندگی می‌کنیم و 30 سال است که داریم داد می زنیم ولی کسی صدای ما را نمی شنود. این زمین ها سند شش دانگ دارد و ما قانونی در این مکان زندگی می‌کنیم.   

او می گوید: حضور 2 هزار ماموران در ساعت 5 صبح در شهرک نشان می‌دهد که حکم قانونی برای تخلیه نداشته اند. اگر حکم داشتند، روز می آمدند؟

خانه ها را با اسبابشان خراب می کنند

مقدمی، یکی دیگر از ساکنان این شهرک به خبرآنلاین می گوید که تخریب خانه های شهرک از ساعت 4 تا همین لحظه ادامه دارد. 

او با اشاره به مجروحان این شهرک می گوید: مجروحان را سریع از محل حادثه دور کردند. 

این ساکن شهرک در پاسخ به این سوال که آیا پیش از تخریب به ساکنان این شهرک اطلاعی داده شده بود، می گوید: به کسی اطلاع نداده بودند. هیچ حکمی مبنی بر تخریب یا تخلیه صادر نشده و خانه های ما با اسباب و اثاثیه در حال نابودی است. 

مقیمی می گوید: بعد از 30 سال پیگیری ساکنان و علیرغم فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه به صورت مجدانه حق و حقوق مردم پرداخت شود، حالا با تخریب خانه ها دارند صورت مسئله را پاک می کنند. 

2.5 سال از آخرین تخریب می گذرد

به گفته این ساکن شهرک زیتون، تخریب یک باره این شهرک در حالی انجام می شود که 2 سال و نیم پیش از آخرین تخریب بخشی از خانه های این شهرک می گذرد.

مقدمی می گوید: از دو سال و نیم پیش که اخرین تخریب ها در شهرک انجام شد مردم به همه جا سر زدند و  پیگیری کردند و 22 حکم قضایی و حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر الزام شهرداری به صدور پروانه ساختمانی صادر شده است اما امروز شاهد تخریب خانه های مردم هستیم. 

گرچه محمدهادی حیدرزاده، مدیرکل پیشین حفاظت محیط زیست استان تهران چندی پیش در گفت و گو با ایسنا از پیش‌بینی سه نقطه جدید برای مالکین شهرک زیتون در سرخه‌حصار خبر داده بود اما ساکنان شهر می گویند که در رابطه با مکان جایگزین برای سکونت شهرک نشینان صحبتی با آنها نشده است. 

مقیمی ادامه می دهد: تصمیمی جدی برای مردم گرفته نمی شود و علیرغم اینکه رهبری، وزارت راه و شهرسازی را موظف به پیگیری کرده اما این وزارت هیچ کاری برای مردم نکرده است. 

به گزارش خبرآنلاین، بوستان سرخه حصار در سال 1359 به عنوان یک بوستان ملی در فهرست سازمان محیط زیست کشور قرار گرفت و در سال های ابتدایی دهه 60 بخشی از زمین های بوستان ملی سرخه حصار از سوی وزارت کشاورزی آن زمان به کارمندان این وزارتخانه واگذار شد. به دنبال این واگذاری غیرقانونی، شرکت تعاونی شهرک زیتون که نزدیک به 4 هزار عضو داشت، اقدام به ساخت و ساز در این زمین ها کرد اما پس از ساخت نزدیک به 100 واحد، سازمان محیط زیست کشور با این ساخت و ساز مخالفت کرده و جلوی آن را گرفت. 

با وجود تمامی مخالفت هایی که با ساخت این شهرک صورت گرفت، این شهرک ساخته و به کارکنان وزارت جهاد کشاورزی در سال 62  فروخته و برای آنها سند رسمی صادر شد. بعد از واگذاری قسمتی از زمین‌های این منطقه به تعداد قابل توجهی از افراد مشخص شد که این منطقه در حریم تهران قرار دارد و حریم کاربری ندارد و امکان ساخت و ساز در آن نیست. پس از آن اما شهرداری اقدام به تخریب  این شهرک کرد که به دنبال آن پیگیری های مردم بیش از ٢٢ حکم قضایی و حکم دیوان عدالت اداری را به دنبال داشت که براساس آن  شهرداری موظف به صدور پروانه ساختمانی شد. 

پیش از این محمدهادی حیدرزاده، مدیرکل پیشین حفاظت محیط زیست استان تهران از ضرورت تحویل زمین معوض به زمین‌داران شهرک زیتون در پارک‌ ملی سرخه‌حصار و پیش‌بینی سه نقطه جدید برای مالکین این شهرک خبر داده و گفته بود: اگذاری شهرک زیتون در سال 62 توسط وزیر وقت کشاورزی اتفاق افتاده و متأسفانه این واگذاری بدون استعلام از محیط زیست و بدون توجه به مقوله زیست محیطی آن منطقه صورت گرفت.

او همچنین در رابطه با مکان جایگزین برای سکونت شهرک نشینان گفته بود: قرار شده سه نقطه در استان تهران به عنوان زمین معوض جانمایی شوند تا این افراد از لحاظ اقتصادی هم آسیب نبینند که مسئولیت این اقدام را هم وزیر راه و شهرسازی و معاون وی برعهده گرفته‌اند. در حال حاضر در این شهرک 123 واحد و 18 باب مغازه ساخته شده که غیر مجاز است. بنابراین سه نقطه در تهران مکان‌یابی شده که شامل فاز 8 و 11 پردیس، یک نقطه در پرند و یک نقطه در دماوند است.

با این حال اهالی شهرک زیتون قبلا گفته بودند که زمین‌های پیشنهادی، به اندازه ملک‌های فعلی ارزشمند نیست. 

* گفتنی‌است خبرآنلاین برای تایید صحت و سقم اظهارات اهالی شهرک زیتون، موضوع را از شهرداری و نیروی انتظامی پیگیری می‌کند.

4747

کد خبر 600704

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مریم IR ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    70 7
    باسلام من شخصا یکی از اعضا هستم بیش از سی سال از بلاتکلیفی اعضا شهرک زیتون می گذرد و این اعضا با وجود داشتن سند ششدانگ جواز ساخت ندارند و تکلیف آنها را نیز مشخص نمی کنند ما اعضا فریاد تضلم خواهی خود را به گوش همه ارگانها و افراد ذیصلاح رساندیم ولی دریغ از پاسخ و تعیین تکلیف و حالا هم با بد ترین شکل ممکن خانه های انها را تخریب کرده و عده زیادی را مصدوم و راهی بیمارستان نمودند
  • بی نام RO ۱۱:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    71 3
    این همه برج میسازند خلاف و ماده ده میدن چی؟اونا خراب نمیکنید ؟
  • بی نام IR ۱۶:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    41 1
    خوب سال 62 آقای محمد سلامتی وزیر کشاورزی بودن اگه تخلف کردن چرا کسی نمیره یقه شو بیگیره که آقای وزیر سابق بابت این چند میلیارد خسارتی که به کارمندای بیچاره وارد کردی بیا جواب پس بده؟ تا وقتی مقصرین آزادن و یقه ی ضعفا به جاشون گرفته میشه امیدی به بهبود نیست
  • بی نام A1 ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    37 2
    با سلام به تمامی اعضای تعاونی مسکن شماره 1 شهرک مسکونی زیتون همانطور مدانیدشهردار مجوزهائی به مناطقی که نه سند دارد و نه زیر 1800 متر جهت ساخت وساز چه به صورت ویلائی وچه به صورت چهار طبقه و چه برجهای چندین طبقه حال میتوان گفت برای سرپوش گذاشتن به تخلفات خود به شهرک زیتون با هماهنگی نیروهای انتظامی حمله نموده و این فاجعه را ببار آورده است معنی عدالت را یاد گرفتیم
  • هموطن FI ۱۶:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    23 2
    سرخپوست ها به زمین احترام خاصی می گذاشته اند . همه انسانها حق دارند در زمین خداوند پناهی و مسکنی امن داشته باشند و زمین برای همه انسانها وجود دارد . ثروت الهی بی انتهاست . افسوس قانون عادلانه ای برای زمین در کشور ایران نیست . همه اش براساس زور است و ریشه همه این فساد ها بی عدالتی است . افسوس زمین خوارها نمی دانند که شاید چند ده سالی بتوانند مسکن و اموال مردم را غارت کنند ولی درنهایت در میان زیر زمین جای خواهند گرفت و خداوند در دنیا و اخرت جواب بدی هایشان را خواهد داد .
  • علی A1 ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    11 45
    کار خلاف کار خلافه و هیچ فرقی نداره که چه کسانی و یا چه کسی و چه مقدار انجام شده چه هزار تومن چه هشت هزار میلیارد تومن. طرف کارگر و کارمند ساده بوده یا مدیر کل .در اینکه این افراد زمینها رو از راه غیر قانونی بدست آوردن شکی نیست؛ حالا چون از قشر ضعیف جامعه هستن باید هر کاری دوست داشتند بکنن؟ همین مصلحت اندیشی ها و سلیقه گراییها ست که مارو به این روز انداخته. برید سری به جنگلهای شمال بزنید. بیشتر این زمیتخواریها تحت متاسفانه توسط روستاییان اطراف جنگلها شروع شده.
  • بی نام IR ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    29 5
    اوه اوه خدا را شکر رئیس جمهور نشد
  • خانه به دوش IR ۰۲:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۵
    16 1
    بنا به گفته دکتر حافظی شهرداری پنجاه هزار متر زمین در بهترین نقطه منطقه22 جنب دریاچه از قرار متری 150هزار تومن داده به خیریه همسر محترم آقای شهردار و دوستان برای امر خیر و....... حالا چی میشد یه پنجاه هزار متر هم از همین زمینها را به این بندگان خدا به عنوان معوض میدادن و حق الناس رو رعایت میکردن والا جای دوری نمی رفت . اقایون بدونن روزقیامت و گردنه مرصاد و پل صراطی هم هست ....
  • بی نام IR ۰۴:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۵
    8 0
    سلام ، شاید اگر مجلس شورا ی اسلامی وارد این بحث شود و تکلیف تمام زمین های غصب شده از جانب شهرداری ها ویا ارگان های دیگر را یکسره کند و حق را به حق دار برساند ماشاهد این ناملایمات در سر تاسر ایران نخواهیم بود. البته مجلس یک قانون کلی از مجلس گذرانده است ولی هیچ وقت این قانون حق را به حق دار نرسانده و همیشه قیمت زمین محاسبه شده و یا معوض زمین پایین تر از آن چیزی است باید باشد . افرادی که با این سختی ها در این گونه زمین ها خانه می سازند اگر حقشان به کمال پرداخت می شد هیچ وقت دوست نداشتند که خود ویا خانواده خودشان را در معرض خطر و سختی قرار بدهند و یا خدای نا کرده به محیط زیست صدمه ای بزنند.
  • بی نام A1 ۰۶:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۵
    10 32
    تمام کسانی که زمین خواری کردند اومدن خبرآنلاین به کسانی که حرف حق میزنن منفی میدن که حرفشون خوب جلوه بدن... دولت باید جلوی زمین خواری بگیرد...اونها زمین خواری کردن پس حقشونه...اتفاقا باید محاکمه هم بشوند...ای کاش اینچنین طرح ها هم در ایران ادامه پیدا کند
  • کوروش IR ۰۵:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۹
    0 0
    سال 62 وزارت جهاد کشاورزی نبوده بلکه جهاد سازندگی بوده اوناهم اکثرا برادران سپاهی بودند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین