روزی که ناظران کنفدراسیون آسیا را به تبریز برده بودند تا تماشاگران تبریزی را نشان دهند ، ورزشگاه خالی بود!

بازی تراکتورسازی و استقلال اهواز فرصتی بود تا فدراسیون فوتبال بتواند ، حضور چشمگیر فوتبالدوستان ایرانی را به رخ ناظران کنفدراسیون آسیا بکشاند اما بارش شدید باران دیروز تبریز سبب شد تا این بازی که آخرین بازی خانگی فصل تراکتورسازی هم بود ، تنها 15 هزار تماشاگر داشت.

فدراسیون امید داشت تا حضور ناظران کنفدراسیون در ورزشگاه یادگار بتواند نقش مهمی در کسب سهمیه های آسیایی برای ایران باشد اما این بازی سراسر دعوا بود میان بازیکنان درون زمین و فریاد های اعتراض جمعیت به اتفاقاتی که در زمین می افتاد. اتفاقاتی که داشتند پیش چشم ناظران AFC رخ می دادند. اتفاقاتی که سبب شد تا این مهمانان را از دقیقه 70 بازی به هتل برگردانند!

کد خبر 60101

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۷
    0 0
    حداقل شعار نپاد پرستانه سر ندادند
  • بدون نام IR ۰۸:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۷
    0 0
    نه اينكه AFc تو فوتبال دعوا نديده
  • رضا IR ۱۱:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۷
    0 0
    کاراشون برعکسه این تبریزی ها
  • بابک IR ۱۷:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۷
    0 0
    باختن که گریه نداره تو اهوازهم بازی روواگذار کرده بودید دیگه حمله کردن وکتک کاری چه معنی داشت از فولاد خوزستان یاد بگیرید که ابروی خوزستان رو خریدند.
  • fery IR ۲۰:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۷
    0 0
    آخه برگشتن ناظران AFC دردقیقه 70 چه ربطی به بازی داره اون ها اگه وقته اضافی داشتن تو هر شهر 1 روز می موندند نه اینکه تو یک روز به 3 شهر برن حالا خوبه کتک کاری رو استقلالی ها شروع کردند باختن که گریه نداره
  • وحید IR ۰۷:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
    0 0
    طرفداران این تیم بعد از قضیه برنامه نود نشان دادند که آدمهای بی منطقی هستند.حالا هم جلوی ناظران خوب آبروداری کردند!
  • aslan US ۱۱:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
    0 0
    فکر کردین ما ترکها همیشه پله ترقی ایرانی میشم.بعد از این کور خوندین مفت خورهای بی منطق.متیکه نظر وحید را میزارین بعد نظر ماهارو حذف میکنن.خاک بر سر فارس پرستهای مثل شما.
  • بدون نام IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
    0 0
    اگه ميگفتند تراكتور اونروز ميره به جام اسيا ورزشگاه جاي سوزن انداختن نداشت.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین