مانور پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در یاسوج برگزار شد

همزمان با هفته پیشگیری از اعتیاد وآسیبهای اجتماعی مانوری با همین عنوان وبا ابتکار شورای هماهنگی مباره با مواد مخدر-آموزش وپرورش-بهزیستی-نیروی انتظامی وهلال احمر در یاسوج برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین ،به تقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش استان،در این مانور که با حضور مسئولان-اولیاء دانش آموزان ومعلمان وبا نواختن آژیر شروع در مدرسه متوسطه اول شاهد دخترانه برگزار شد،رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گفت:این مانور با هدف آشنایی دانش آموزان وخانواده ها برای پیشگیری از آسیب ها واعتیاد برگزار شد.

سیدناصر رضایی گفت:خانواده در کنار آموزش وپرورش وبا استفاده از مشارکت ادارات متولی نقش اساسی در پیشگیری از آسیبها دارد.

مدیرکل آموزش وپرورش استان هم گفت:این مانور شامل نمایشگاه بررسی 50آسیب شناسی شده در مدارس-کارگاههای آموزشی ومکانهای مددکاری ومشاوره است.

هادی زارع پور گفت:در این مانور دانش آموزان ورزشهای مختلف در مسیر تحقق سلامتی را اجرا کردند.

مدیرکل بهزیستی استان هم گفت:در این مانور اورژانس اجتماعی با تلفن123برای کمک به شهروندان معرفی شد.

موسوی امجد گفت:فعالیتهای مشاوره ای-مددکاری اورژانس برای بحران در خانواده از جمله همسر وکودک آزاری در این مانور تبیین شد.

مدیرکل هلال احمر استان هم گفت:دانش آموزان بهترین سفیران برای انتقال روشهای پیشگیری به جامعه از طریق خانواده هستند که آموزشهای لازم به آنها ارائه شد.

امان الله جهانبین گفت:برپایی چادرهای کمک به حادثه دیده گان وبیماران آسیب های اجتماعی از فعالیتهای هلال احمر در این مانور است.

46

کد خبر 601835

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار